MODNO NADAHNUĆE

Za svaku dob i stas: Ovo su jedine traperice koje vam trebaju ove jeseni, a u koje se kunu Francuskinje

07.10.2022 u 11:02

Bionic
Reading

Stil nenadmašnih Francuskinja nikad nam ne može dosaditi pa ako ste u potrazi za savršenim trapericama iz kojih nećete izlaziti ove jeseni i zime, rješenje je u svestranom modelu iznimno laskavog kroja

Riječ je o trapericama univerzalnog kroja i ravnih nogavica koje pristaju svima bez obzira na dob, stas ili stil, a s lakoćom se uklapaju u svaki stajling.

To je naravno klasik nad klasicima, laskave i uvijek moderne traperice Levi's 501, koje nose neodoljivu retro vibru i vraćaju nas u 80-e ili 90-e, kad su bile apsolutni hit na modnoj sceni.

  • +24
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Upravo se u ovaj model kunu i Francuskinje, poput it djevojaka Jeanne Damas, Camille Charriere ili Leie Sfez, koje nas uvijek iznova oduševljavaju svojim fantastičnim modnim izdanjima.

Stil francuskih modnih zvijezda je bez sumnje vječita stilska inspiracija za mnoge, a ključ je u bezvremenskoj modnoj formuli koja nikad ne izlazi iz mode - savršenoj kombinaciji elegancije i funkcionalnosti.

  • +5
Jeanne Damas Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Nije nepoznato to da su temeljni komadi ključni su za njihove stajlinge, a u garderobi svake stajliš Francuskinje naći ćete upravo takve, univerzalne, koji se lako mogu kombinirati sa svime što imate u ormaru.

Osim male crne haljine, T-shirta, kvalitetne kožne jakne, klasičnog kaputa, bijele košulje klasičnog kroja, u tu basic garderobu spadaju traperice laskavog kroja, a Francuskinje najradije biraju Levi'sov model univerzalnog dizajna - 501.

Dobro poznata priča o ovom brendu vraća nas u 1873. godinu, kada je američki poduzetnik, rođen u Njemačkoj, Levis Strauss dizajnirao prve traperice u povijesti, isprva zamišljene kao radničke hlače. Tek su 1890-ih uvedeni brojevi i tada je rođen model 501. Od svog nastanka traper je doživio brojne transformacije, no nametnuo se kao apsolutni modni klasik.

Kako ih kombinirati poput Francuskinja? Modne ikone poput Jeanne Damas bez greške ih spajaju s efektnim sakoima ili topovima, plus naravno cipele na petu za damski look, no savršeno pristaju i uz tenisice ili balerinke.

Pa ako niste sigurni u koji model investirati, a sviđa vam se stil Francuskinja, onda nemate puno dvojbi oko izbora.