MOĆ CVIJEĆA

Za svačiji ukus i džep: Pronašli smo najljepše komade u vječnom uzorku

20.04.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Cvjetni uzorak kao ultimativni proljetni trend i ove godine krasi kolekcije svjetskih dizajnera i lanaca trgovina uličnom modom koji su aktualnu ponudu obogatili odjevnim komadima s ovim vječnim motivom posuđenim iz prirode

Proljeće i ljeto u modnom smislu teško su zamislivi bez ženstvenog cvjetnog printa koji je u godinama postojanja na modnoj sceni postao sinonim upravo za tople mjesece u godini.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@camilacoelho @parisfashionweek

Objavu dijeli The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Nalik prošlogodišnjoj, i ove proljetne sezone glavnu riječ vode uzorci u maniri 60-ih i 70-ih godina koji na trendovskim komadima djeluju itekako novo i svježe. Kada je riječ o odabiru idealnog cvjetnog printa, retro sentimentalnost i ovaj je put ključna, bez obzira o koliko je velikom printu riječ.

UDOBNO I PROZRAČNO

Hit haljina koja će vas spasiti za vrućih dana kada ne znate što odjenuti

Pogledaj galeriju

Neovisno o tome je li riječ o haljinama, suknjama, hlačama, sakoima ili pak majicama, za cvjetni uzorak vrijedi uvriježeno pravilo 'manje je više', stoga je poželjno da odjevni predmet, obuću ili modni dodatak s cvjetnim dezenom kombinirate s jednostavnom i jednobojnom odjećom koja će naglasiti cvjetno bogatstvo odabranog komada.

Iako se za njega uglavnom vežu romantičarske konotacije, u njemu možete izgledati itekako seksi ako ga primjerice istaknete u formi zavodljivog kombinezona ili bluze neobična kroja.

Ako još niste, pravo je vrijeme da postojeću kolekciju u ormaru osvježite nekim novim komadima odjeće, obućom ili modnim dodacima s cvjetnim printom koji se, poput prugica i točkica, smatraju vječnim modnim uzorkom.

  • +58
Cvjetni uzorak Izvor: Promo fotografije / Autor: promo