VJERNA SVOM STILU

Za susret s Putinom: Brigitte Macron istaknula mladolik izgled u već viđenoj haljini

20.08.2019 u 18:36

Bionic
Reading

Nakon nedavnog pojavljivanja na obilježavanju 75. obljetnice savezničkih iskrcavanja u Provansi tijekom Drugog svjetskog rata, prva dama Francuske Brigitte Macron sa suprugom Emmanuelom u ljetnoj rezidenciji Fort Bergancon ugostila je ruskog predsjednika Vladimira Putina

Nakon dužeg izbivanja iz javnosti, prva dama Francuske ugledana je s crnom ortozom na ruci koja je, prema pisanju francuskih medija, rezultat ozljede ramena prilikom nespretnog pada na brodu.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U društvu 25 godina mlađeg supruga, predsjednika Emmanuela Macrona, prva dama Francuske u ljetnoj rezidenciji dočekala je 66- godišnjeg ruskog predsjednika Vladimira Putina koji joj je prilikom dolaska uručio buket cvijeća.

Crnu ortozu za ruku, bivša profesorica prilikom susreta s ruskim predsjednikom i fotografiranja, u nekoliko je navrata skinula, a da nije imuna na nošenje već viđenih odjevnih komada potvrdila je pojavom u već viđenom, pastelno plavom modelu haljine s kožnim detaljima i patentnim zatvaračima.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenutu kreaciju, koju očekivano potpisuje njezin omiljeni modni brend Louis Vuitton, Brigitte Macron posljednji put je nosila u lipnju tijekom summita G20 održanog u Japanu, a kao i tada, viđeno izdanje i ovoga puta je kompletirala kremastim modelom salonki u špic s dodatkom stiletto potpetice.

Posljednjih tjedana prva dama Francuske Brigitte Macron osigurala je posebnu pozornost lokalnih medija zahvaljujući dužem izbivanju iz javnosti. Prije nedavnog dolaska u Provansu, Brigitte Macron u javnosti se posljednji put mogla vidjeti polovicom srpnja kada je nazočila tradicionalnoj vojnoj paradi u Parizu.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog navedenoga brojni francuski mediji nagađali su kako razlog njezine odsutnosti zapravo leži u oporavku od estetskih zahvata kojima se, prema medijskim napisima, podvrgnula u jednoj privatnoj pariškoj klinici.