HOĆETE LI I VI?

Za ovim su čizmama poludjele slavne trendseterice

16.09.2015 u 09:42

  • +10

Visoke čizme

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prošle su jeseni čizme do iznad koljena nosile samo najhrabrije trendseterice, no ove sezone one su ultimativni hit koji je zavladao stylinzima slavnih ljepotica iako jesen još nije službeno počela

Nemojte da vas zavara prizor Julije Roberts u visokim crnim čizmama iz 'Zgodne žene' koji vam se vjerojatno urezao duboko u podsvijest, ove jeseni čizme visoke do iznad koljena ne dolaze nužno s predznakom seksi već se s lakoćom postiže elegantniji look

U kombinaciji sa suknjom midi dužine savršeno utjelovljuju estetiku trendi 70-ih, a osim toga ne zaboravite da griju pa su odlična alternativa za hlače u hladnijim mjesecima.

Duža suknja seksi čizmama podarit će nužnu dozu sofisticiranosti i elegancije, stoga ih nosite na suknje srednje dužine kroja olovke ili laganog A-kroja, a izvrsno pristaju i uz sve popularnije suknja-hlače ili culottes. Za suptilni seksi look, otkrijte nekoliko centimetara kože uz trendi čizme i minicu koja nikako ne smije biti prekratka.

Najvažnije je unijeti ravnotežu u kombinaciju pa uz visoke čizme definitivno morate odjenuti neki konzervativniji damski komad kako biste postigli željeni trendi izgled.

Odlično se slažu i s ljetnim lepršavim haljinicama dužine do koljena, a toplinu i eleganciju u outfit unijet ćete kaputom. Odlično pristaju i na vestu-haljinicu, a poželjno je da bude malo predimenzionirana i od debljeg pletiva. Trendi čizme odjenite na skinny traperice i vestu, no imajte na umu da visoke čizme nikako ne idu dobro uz upadljive šarene uzorke i printove.

Čizme visine do iznad koljena, po mogućnosti od brušene kože, nose se u crnoj i sivkastim nijansama, a osim na petu, ove su jeseni hit one ravnih potplata. Čizme u svjetlijoj boji sjajno će se uklopiti u crni ili styling u tamnijoj boji imalo ublažiti cjelokupan dojam.

Kako trendi čizme nose slavne ljepotice, pogledajte u našoj fotogaleriji!