sve je zasjenila

Za nju je vrijeme stalo: I u 60. obara s nogu

25.04.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Nakon što je 21. travnja proslavila 59. rođendan, holivudska glumica Andie MacDowell pojavila se na gala večeri Tribeca Film Festivala u organizaciji modne kuće Chanel

Pedesetdevetogodišnja Andie MacDowell i dalje oduševljava svojim mladenačkim izgledom, a na Chanelovoj gala večeri u New Yorku uspjela je zasjeniti znatno mlađe uzvanice poput kolegice Katie Holmes.

Mladolikost je ovaj put naglasila klasičnom kombinacijom odijela sa satenskom crtom na bočnim stranama nogavica i sakoom s detaljem satena na ovratniku i predimenzioniranim gumbima.

  • +4
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Chanelovo odijelo kombinirala je s crnom ručnom torbicom i decentnim naušnicama te elegantnim cipelama u špic.Dozu seksipila postigla je golim dekolteom i valovitom frizurom koja je s godinama postala njezin zaštitni znak.

Na pitanje koja je tajna njezina mladenačkog izgledala, glumica odgovara: 'Pokušavam ostati smirena. Radim na svojim mislima i osjećajima, jednako kao na izgledu jer je sve to povezano. Zanimljivo je kako naši osjećaji utječu na naše lice, na njegove izraze i mišiće. Pokušavam stoga biti sretna.' Priznaje da se uopće ne užasava starenja i da jednostavno želi cijeniti činjenicu što je živa i zdrava, a možda je u tome tajna mladolika izgleda na kojem joj sigurno zavide mnoge kolegice.