ODUŠEVILA IZGLEDOM

Za holivudsku miljenicu vrijeme kao da je stalo

10.10.2017 u 19:35

Bionic
Reading

Glamurozni holivudski život, glumica Alicia Silverstone zamijenila je borbom za očuvanje okoliša i zaštitu prava životinja, a u rijetkom javnom pojavljivanju sve je oduševila mladolikim izgledom

Holivudska premijera dokumentarnog filma 'Jane' u režiji National Geographica postala je glavni povod rijetkog pojavljivanja glumačke zvijezde 90-ih -  Alicie Silverstone.

Danas 41- godišnja glumica, koja se proslavila ulogama u filmovima 'Batman i Robin' i 'Djevojke iz Beverly Hillsa', već je niz godina veganka i vrlo aktivna u borbi za prava životinja, a na svečanu premijeru stigla je u jednostavnoj modnoj kombinaciji.

Duži, tamnoplavi blejzer s detaljem zlatnih gumbi, Alicia je nosila uz par crnih traperica skinny, a cjelokupno izdanje zaokružila je parom crnih cipela u špic. Mladolik izgled na svečanoj premijeri istaknula je gotovo neprimjetnim make-upom i nemarnom, valovitom frizurom.

  • +5
Alicia Silverstone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput mnogobrojnih zvijezda, nekoć iznimno popularna glumica prošle je godine pozirala potpuno gola za kampanju PETA-e, uz znakovitu poruku 'Radije bih hodala gola nego nosila vunu'.