JELENA ROZGA

Za dijete mi je trenutno malo 'prevruće'

28.06.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Jelena Rozga skriva svoje ljubavi kao zmija noge, no ne skriva da joj već neko vrijeme srce treperi i da je svaki ponedjeljak dočeka ljubavno pisamce, piše Gloria

'Svaki ponedjeljak od meni drage osobe dobijem pisamce u maloj kuverti, na kojem je sitnim slovima napisano zašto me voli. Dosad sam dobila 38 pisama, no idemo dalje', rekla je za Gloriju Jelena Rozga. 'Više mi znači ta kuvertica od svakog blaga. Meni ne trebaju dijamanti, dobra je i bižuterija, samo ako me se voli i ako su ti osjećaji pravi. Ja tada vraćam trostruko'.

Jelena je trenutno zaljubljena, a kao takva 'neopisivo sam sretna i sve mi je tada nekako puno lakše. Inače sam velika spavalica, ali kad sam zaljubljena, jedva čekam nazvati tu osobu i poslati joj rano ujutro neku lijepu poruku. Ili pogledati u mobitel i vidjeti je li ona meni nešto lijepo napisala za dobro jutro. Jako volim biti zaljubljena i sretna u nekom svom svijetu'.

Iako je zaljubljena, Jelena još uvijek ne razmišlja o vjenčanju ili djetetu. 'Nema roka, niti se opterećujem dobrim i lošim brakovima koje vidim oko sebe. Sigurna sam da sve može biti savršeno ako oboje to želimo. Kad god da se to desi. A ne krijem ni da bih voljela imati dijete. Ne još. A i sve i da hoću, sad mi je malo – 'prevruće'', objasnila je Jelena.