ZABAVNA MODA

Za crveni tepih odjenuo odijelo od Ikeine posteljine

26.11.2015 u 12:51

Bionic
Reading

Pjevač Harry Styles iz popularne grupe One Direction bio je vrlo primjetljiv na crvenom tepihu prigodom dodjele glazbenih nagrada u Los Angelesu, ali sigurno nije mislio da će se zbog odijela svi šaliti na njegov račun

Harry Styles, za razliku od ostalih članova benda, uvijek je volio biti primijećen bilo da se radi o izlasku, bilo o šetnji crvenim tepihom, pa su već svi navikli na njegov eklektičan stil odijevanja. No ovaj put upečatljivo Guccijevo odijelo s cvjetnim uzorkom brzo je postalo svima jako zanimljivo jer se materijal nevjerojatno podudara s uzorkom i bojom Ikeine posteljine.

Jedan od najpoznatijih brendova povoljnog namještaja i opreme za dom, švedska Ikea, na svojim stranicama nudi posteljinuKvist u uzorku i boji kakvi krase i odijelo slavnog pjevača.

Set Ikeine posteljine na njenim hrvatskim stranicama košta 120,90 kuna, a možda je Harryju svidjelo to što se radi o vrlo ugodnom materijalu koji uz to odgovara njegovom otkačenom stilu. Naime uz opis posteljine stoji da je 'svježa za vašu kožu jer je izrađena od gusto tkanog pamučnog perkala od fine pređe'.

Dakle mogli bismo se poput stranih medija našaliti i zaključiti da je Harryju bilo vrlo ugodno u Guccijevom odijelu, makar podsjeća na Ikeinu posteljinu.

Neki su otišli korak dalje pa su zaključili da ih Harryjev skupocjeni outfit podsjeća na odjeću od starih zavjesa djece iz obitelji Von Trapp, odnosno kultnog mjuzikla 'Moje pjesme, moji snovi'.