osvaja izgledom

Za Claudiju Schiffer vrijeme kao da je stalo

29.06.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Iako se rjetko pojavljuje u javnosti, njemačka manekenka Claudia Schiffer sve je zadivila izgledom na glamuroznoj ljetnoj zabavi u Londonu

Jedna od najuspješnijih manekenki 90-ih, prelijepa Claudia Schiffer, koju su mnogi po ljepoti uspoređivali sa slavnom Brigitte Bardot, još uvijek izgleda besprijekorno i seksi.

U mnoštvu ljepotica koje nisu željele propustiti zabavu modne kuće Serpentine, 46- godišnja Claudia uspjela se posebno istaknuti.

Duže izbivanje iz javnosti, njemačka ljepotica prekinula je pojavom u presijavajućoj, plisiranoj haljini koja je bojom posebno laskala njezinoj aristokratski bijeloj puti.

Haljinu modne kuće Chanel stilizirala je upečatljivom tirkiznom torbicom, decentnim zlatnim nakitom i crnim salonkama u špic, a prirodnu ljepotu naglasila je gotovo neprimjetnim make-upom i lagano valovitom frizurom.

  • +5
Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mislim da žene u 40-ima izgledaju mnogo zdravije i da su u formi čak više negoli neke djevojke u 20-ima', izjavila je svojedobno Claudia, a jedna od tajni njezina dobrog izgleda leži u svakodnevnoj tjelovježbi.

Kad je prehrana u pitanju, otkrila je da ujutro uživa u neograničenim količinama voća, ali da izbjegava citruse, jer su previše kiseli. Za ručak jede povrće i ribu, a obavezno ima tri obroka na dan i ne drži nikakve dijete.

Hidratacija je za nju osnovna pa pije velike količine vode. Lice ispire vodom iz boce jer smatra da je voda u gradovima jako teška i da isušuje kožu.

Modnu pistu i naslovnice magazina atraktivna Njemica u međuvremenu je zamijenila mirnim obiteljskim životom s filmskim producentom Matthewom Vaughnom s kojim ima sina Caspera i kćeri Clementinu i Cosimu.