HRVOJE SE ZALJUBIO

Za brak Rupčićevih nema spasa

24.11.2008 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon vijesti da se član grupe Cubismo Hrvoje Rupčić navodno odselio od supruge, i to zbog veze s glumicom Zrinkom Cvitešić, bliski prijatelji Rupčićevih su potvrdili da im je brak u krizi

Hrvoje Rupčić je navodno ljubavnu aferu sa Zrinkom Cvitešićzapočeo prije više od pola godine, a prije oko tri mjeseca se iselio izobiteljske kuće u naselju Kustošija, gdje je živio sa suprugom Tinom isinovima Noom i Jakovom, kako izvještava Extra.

I ljudi bliskiparu Rupčić su potvrdili da im je brak u ozbiljnoj krizi. 'Nekoliko puta sam gapitao je li mu to pametno i neka malo promisli. No, on mi je rekao da nema spasaza brak. Mislim da tu nema pomirbe. Čovjek se zaljubio', izjavio je jedan odRupčićevih prijatelja.

Sam Hrvoje novinarima nije ništa htiokomentirati o navodnoj vezi sa Zrinkom. 'Nemam apsolutno nikakvih komentara.Možete me pitati o mojoj glazbi, nastupima, albumu, a to razvodim li se ili ne,nikoga ne zanima. Ne želim da takve priče o meni izlaze po medijima', bio jejasan u razgovoru s predstavnicima medija.

Zrinka pak vezu s Hrvojem nijepotvrdila, ali je nije ni demantirala. 'Ionako će novinari pisati ono što žele.Još uvijek mi je živa enigma zašto ljude zanima moj privatni život', izjavila jemlada glumica.