UŽIVA U DJETINJSTVU

Willow Smith uzela pauzu od posla

08.02.2013 u 17:11

Bionic
Reading

Ni riječi oca Willa Smitha da će joj društvo tijekom proba za mjuzikl 'Annie' praviti pop ikona Beyonce nisu mogle natjerati glumčevu kćer Willow Smith da se predomisli i prihvati ulogu u filmu

Kako je u intervjuu otkrio njen tata, Willow je odlučila uzeti pauzu u karijeri i neko vrijeme biti samo - dvanaestogodišnjakinja. Glumac je otkrio što se sve događalo oko mjuzikla i njegove mezimice.

'Willow je trebala glumiti u 'Annie'. Čak smo i Jay-Z-ja angažirali da radi na filmu i, taman kad je trebalo početi snimanje, Willow mi je rekla: Znaš što tata, mislim da neće ići. Rekao sam joj: Izdrži, malena! Bit ćeš u New Yorku sa svim svojim prijateljima, a i Beyonce će biti ondje. Pjevat ćeš i plesati. Pogledala me je i rekla: Tatice, imam bolju ideju: a da samo budem djevojčica od dvanaest godina?' ispričao je 44-godišnji akcijski junak.

Will je, nastavlja, tada shvatio da njegova curica ima pravo.

'Willow me uči da se nekad moramo vratiti i ponovno obratiti pažnju na emocionalne potrebe ljudi koje volimo. Nečije emocionalne potrebe mogu biti bitno drugačije od naših snova i od onoga što mi mislimo da je najbolje za njih', kaže.

No nisu svi članovi obitelji Smith napustili svijet zabave. Will i njegov 14-godišnji sin Jaden zajedno glume u ZF akcijsko-avanturističkom filmu 'After Earth' koji u kina stiže u lipnju.