NAGRADNJAČA

Wella vas nagrađuje

11.06.2013 u 11:22

Bionic
Reading

Tijekom lipnja tvrtka P&G i lanac prodavaonica dm organiziraju nagradnu igru u kojoj je moguće nakon kupnje bilo koja dva proizvoda Wella Pro Series osvojiti jedan od 15 Samsoniteovih putnih setova. Prekrasna hrvatska glumica Leona Paraminski je uz Wellu i Samsonite već spremna za putovanje.

Početi misliti na sve stvari i obveze koje valja ispuniti i odraditi prije polaska na odmor nikad nije prerano. Ljudi imaju razne obveze i rituale, no sigurno će se svi složiti da na dugo očekivani i zasluženi odmor valja poći potpuno spreman. To znači da treba ponijeti svu potrebnu odjeću i obuću, sredstva za zaštitu od sunca, za održavanje svakodnevne higijene, te za zaštitu i njegu kose.

Predivna hrvatska glumica Leona Paraminski mnogo putuje, a ove će godine dio ljeta provesti i radno, opet daleko od rodnog Zagreba. Rekla nam je što misli da svaka žena treba ponijeti sa sobom na put.

'Za svako putovanje dobro promislim što će mi trebati od odjeće i obuće. Ono oko čega nikada ne dvojim jest toaletna torbica puna svih onih preparata i pomagala za održavanje svakodnevne higijene. Ako putujem na odmor u tople krajeve, obvezno ponesem kremu sa zaštitnim faktorom i dobar šampon i balzam kojim ću njegovati kosu nakon kupanja u moru i izlaganja suncu. Najvažnije je imati kofer u koji te sve stvari treba staviti, a on mi, vjerujem kao i većini žena nikad nije dovoljno velik', kroz smijeh je ispričala Leona te dodala: 'Upravo je zato odlična prilika nagradna igra koju organiziraju P&G, dm i Wella jer je za bilo koja dva Wellina proizvoda za njegu kose i njeno oblikovanje, kupljena u dm-u, moguće osvojiti 15 setova Samsonite.'

Proizvodi za njegu i oblikovanje kose Wella Pro Series nadahnuti su radom frizera, a stvorili su ih Wellini stručnjaci. Kolekciju Wella Pro Series čine linija Repair za suhu i oštećenu kosu, linija Wella Pro Series Volume koja će kosu učiniti voluminoznom i lepršavom, a za one obojene kose tu je Wella Pro Series Colour koja pomaže zaštititi bojanu kosu i dati joj sjaj.

Wellini stručnjaci mislili su i na one suhe kose pa je tu i linija Wella Pro Series Moisture, a onima čija je kosa bez sjaja blistavost će vratiti šampon i balzam Wella Pro Series Shine.

Tportal.hr i Wella će nagraditi dvije čitateljice s poklona paketom koji sadrži:

Wella Pro Series Repair shampoo – 500 ml
Wella Pro Series Repair conditioner – 500 ml
Wella Pro Series REpair Treatment – 200 ml
Wella lak za kosu – Max hold – 400 ml

Nagradu su osvojile:

Biljana Škrbina
Marija Hadaš

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.