U INTERNETSKOJ ANKETI

Vrlo izgledno srebro za Nives Drpić na Euru

24.06.2012 u 11:52

Bionic
Reading

Supruga Dine Drpića je na stranici Mediotiempo.com u zabavnom izboru najseksepilnije supruge Europskog nogometnog prvenstva skupila 25 tisuća glasova, što joj osigurava drugo mjesto, iza Ronaldove djevojke Irine Šajk

Nogometni treneri i klubovi možda su zaboravili na Dinu Drpića koji je trenutačno bez kluba i traga za angažmanom, ali zato javnost nije zaboravila na njegovu seksepilnu suprugu Nives. Iako Dino ove godine nije bio na popisu izbornika Slavena Bilića za Euro 2012., nogometna publika nije zaboravila gospođu Drpić Celzijus pa ju je u nekoliko navrata uvrstila među najprivlačnije žene nogometaša na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu.

U online igrici na internetskoj stranici Mediotiempo.com gdje korisnici portala biraju najpoželjniju ženu i djevojku nogometaša ovogodišnjeg Eura vodi se napeta borba između Irine Šajk, Ronaldove djevojke, koja je zasad dobila nešto manje od 40 tisuća glasova, i naše Nives koja ima nešto više od 25 tisuća glasova.

'Ostala sam iznenađena tim rezultatom jer je teško dobivati glasove u konkurenciji s planetarno popularnom Irinom Šajk. Velika mi je čast što sam u društvu najljepših žena europskog prvenstva pa makar bila i osma', priznaje Nives dodajući kako i dalje ima vjerne obožavatelje u zemljama u kojima je njezin suprug nekada igrao.

'Uz Grčku i Njemačku gdje je Dino igrao, dosta me prate i u Južnoj Americi. Obožavatelji mi odande stalno šalju linkove i članke o meni objavljene u njihovim domovinama', pohvalila se starleta.

Divi se Irini Šajk i smatra je jednom od najseksepilnijih žena svijeta, ali ima zamjerku na njezin izgled.

'Ja bih joj dodala još koju kilicu, ali bez obzira na to, ona i Ronaldo su divan par', kaže Nives.