KAKVA LJEPOTICA

Vrijeme je stalo za prekrasnu Branku Krstulović

07.04.2014 u 11:01

  • +21

Büro 24/7 brunch s Peterom Lindberghom

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish/Büro 24/7

Bionic
Reading

Uske kožne hlače, ženstvena bluzica i cipele otvorenih prstiju – Branka Krstulović jako dobro zna što se nosi ove sezone

I dok neki mogu bespogovorno pratiti modne trendove, nekako im ne polazi za rukom uvijek izgledati besprijekorno. No to nije slučaj s Brankom Krstulović koja je na brunchu portala Büro 24/7 doslovce blistala i poglede mamila ženstvenim, a opet tako seksi stylingom.

Uskim tamnoplavim kožnim hlačama sjajno je istaknula vitku figuru, a za šik styling nabacila je ženstvenu bluzu, baš onakvu kakva je hit ovoga proljeća te plavo-smeđi sako. Branka jako dobro zna što odabrati od najnovijih trendova pa je tako kombinaciju podigla smeđim gležnjačama otvorenih prstiju te velikom torbom.

Dolazak na brunch modnog portala Büro 24/7, na kojemu je gost bio jedan od najvećih svjetskih modnih fotografa Peter Lindbergh, nisu propustili ni brojni drugi poznati Hrvati. Tako su u druženju uživali Severina, Iva Balent, Kristina Bradač, Lana Biondić i brojni drugi, a izložba poznatog fotografa može se pogledati od 8. travnja do 10. svibnja 2014 u HDLU-u.