VIKTORIJA NOVOSEL

Vrijeđali su me i krali mi dok sam pjevala na ulici

22.12.2010 u 10:36

Bionic
Reading

Pobjednica druge sezone 'Supertalenta' još je uvijek vrlo uzbuđena, ali i neizmjerno sretna zbog laskave titule. Djevojka koja je donedavno pjevala na ulici, a preko noći je postala superzvijezda, priznaje da od uzbuđenja nije mogla spavati

Veličanstvenim glasom mlada studentica hrvatskog jezika i književnosti Viktorija Novosel osvojila je žiri i publiku showa 'Supertalent' te osvojila nagradu od 200.000 kuna.

Djevojka iz Svetog Ivana Zeline prije natjecanja u showu džeparac je zarađivala svirajući i pjevajući na zagrebačkim ulicama, a upravo to smatra svojim najvećim životnim iskustvom.

'Željela sam se osamostaliti i imati svoj džeparac, pa mi je sinula ideja da zapjevam na ulici. U početku sam znala pjevati po četiri-pet sati na dan. Ne pjevam preko zime, ali kada zatopli, ponovno ću se vratiti', za Story je otkrila Viktorija.

Viktorijn glas je oduševio mnoge

Sviranje na ulici nije uvijek bio lako, tako mlada pjevačica otkriva da se nerijetko susretala i s raznim nemoralnim ponudama, krađom i uvredama, no to ju nije pokolebalo, već osnažilo.

Nakon što je proglašena pobjednicom, Viktorija je dobila i ponudu za suradnju, no njoj se još uvijek nikamo ne žuri. 'Diskografska kuća Menart se ponudila da radimo, svakako bi trebalo nešto biti, ali tek trebam ići s njima na razgovor. Nema potrebe žuriti jer ne žudim za instant CD-ima, ja bih to htjela napraviti strpljivo i kvalitetno. Još ne znam hoće li biti prilike za to, ali nadam se da hoće', otkrila je Viktorija za časopis Stars.

U superfinalu Viktorija se prvi put upoznala sa štiklama i zaradila žuljeve. 'Da, tek sam se tada s njima upoznala i jako sam ponosna na sebe, pogotovo kako sam preživjela u njima ona tri sata stajanja i čekanja proglašenja. Malo sam i krvarila', izjavila je za Stars.

Osim odličnog glasa, Viktorijin zaštitni znak je postao i osmijeh. 'Moj smijeh je obiteljsko nasljeđe, ali moram priznati da sam u obitelji ja ipak najintenzivnija. Samo nisam htjela da nakon one audicije fokus bude na smijehu, htjela sam ipak nešto kvalitetnije pružiti. No ako moj smijeh pozitivno utječe na ljude, to je definitivno odlično i drago mi je zbog toga', rekla je Viktorija i otkrila da joj prilaze mnogi u tramvaju, pa ju se često može vidjeti kako nekome u tramvaju daje autogram, a u šali je dodala kako bi htjela osobnog vozača.