TKO BI REKAO

Vodit ćete ljubav daleko češće ako učinite ovo...

04.06.2014 u 09:13

Bionic
Reading

Želite začiniti seksualni život? Postavite TV u spavaću sobu, poručuju znanstvenici u novom istraživanju koje je pokazalo kako parovi koji imaju televiziju u spavaćoj sobi u seksu uživaju dvostruko više

Televizija u spavaćoj sobi može narušiti ciklus spavanja, no prema rezultatima novog istraživanja, može poboljšati seksualni život. Naime, rezultati pokazuju kako parovi koji posjeduju televizor, u prosjeku, dvostruko više uživaju u seksu u usporedbi s parovima koji nemaju televizor u spavaćoj sobi.

U istraživanju na pitanje imaju li televizor u spavaćoj sobi, tri četvrtine, točnije 74 posto ispitanika je dalo potvrdan odgovor, a nakon toga ispitanici su upitani koliko puta tjedno imaju seksualne odnose s partnerom. Nakon obrade dobivenih podataka, rezultati su pokazali kako parovi koji imaju televizor u spavaćoj sobi seksualne odnose imaju, u prosjeku, dva puta tjedno, a oni bez televizije u spavaćoj sobi prosječno se u odnose upuštaju jednom tjedno, prenosi Daily Mail

Svi ispitanici koji imaju televizor u spavaćoj sobi upitani su imaju li osjećaj da TV doprinosi zdravijim i češćim spolnim odnosima, a 67 posto ispitanika dalo je potvrdan odgovor. Na pitanje zašto je to tako, kao glavne razloge ispitanici su naveli zajedničko gledanje erotskih filmova (37 posto), češće uživanje u seksu bez propuštanja omiljenih programa (32 posto) te iniciranje seksa dok partner gleda dosadan program (29 posto).

Gotovo polovica ispitanika priznala je kako gleda televiziju za vrijeme seksa s partnerom. Glasnogovornik VoucherCodesPro.co.uk, koji je naručio istraživanje, kaže kako su bili prilično jako iznenađeni rezultatima koji govore da parovi s televizorom u spavaćoj sobi imaju aktivniji seksualni život. 'Tehnologija postaje središnji dio svakodnevnog života te je sve uobičajenije imati TV u spavaćoj sobi. Premda je po pitanju zdravlja puno bolje spavaću sobu koristiti kao mjesto za spavanje, a dnevnu sobu za gledanje televizije, čini se kako postavljanje TV-a u spavaću sobu može začiniti seksualni život', zaključuje glasnogovornik naručitelja istraživanja.