NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Medicinu i tehniku te Dentex!

11.05.2012 u 14:48

Bionic
Reading

Od 17. do 19. svibnja. na Zagrebačkom velesajmu ne propustite dva sajma komplementarnih tema, a svaka upućuje na brigu o našem zdravlju. Riječ je o bienalnim sajmovima 'Medicina i tehnika' – 39. međunarodni sajam medicine, laboratorijske i rehabilitacijske opreme i farmacije te od sajmu 'Dentex' - 2. međunarodnom sajmu dentalne medicine. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice.

Medicina i tehnika u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma predstavlja izlagače koji izlažu u tematskim cjelinama: CroMed (medicina), CroPharm (farmacija), CroLab (analitika) i CroReha (ortopedska pomagala i rehabilitacijska oprema).

Sajam Dentex priprema novost: OPERACIJE PRATITE UŽIVO!

Ove godine najviše pozornosti zasigurno će privući 'Operacije uživo' gdje će posjetitelji svakodnevno moći pratiti najinovativnije operativne zahvate u svijetu dentalne medicine. Sama operacijska dvorana biti će smještena u paviljonu održavanja sajma, biti će potpuno ostakljena i vidljiva svim posjetiteljima, a izravnim prijenosom na projekcijskim platnima osigurat ćemo da nište ne prođe nezamijećeno. Ovo je uistinu velika atrakcija koja Zagrebački velesajam i sajam Dentex stavlja uz bok vodećim svjetskim sajmovima dentalne medicine.

Pripremili smo poseban program za posjetitelje gdje će moći dobiti besplatno mjerenje plućne funkcije, mjerenje koncentracije kisika u perifernoj krvi, mjerenje ugljičnog monoksida u krvi pušača, mjerenje indeksa tjelesne mase, izračunavanje rizika obolijevanja od raka pluća i kronične opstrukcijske bolesti pluća (KOPB-a). Zatim besplatni mamografski pregled za žene 40-49 g. i 70 + mjerenje tjelesne mase masnog potkožnog tkiva, mjerenje tlaka i šećera u krvi, ultrazvučni denzitometrijski pregledi (osteoporoza), savjetovanje, edukacija i razgovor s liječnikom.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Jasna Čuljat
Danko Sarajčić
Evelina Miščin
Nives Tomašić
Dragana Jaramaz

Dobitnici će svoje ulaznice preuzimati uz predočenje osobnog dokumenta na Zagrebačkom velesajmu (glavni ulaz, info punkt) od 17. do 19. svibnja, od 10 do 19 sati.