astro vodič

Što pokloniti za Valentinovo? Ovo je lista idealnih poklona za svaki horoskopski znak

05.02.2024 u 13:39

Bionic
Reading

Citrusne ili cvjetne mirisne note, orijentalni parfemi ili pak opojan gurmanski miris? Potraga onog savršenog parfema za voljenu osobu kojim ćete ih razveseliti za Valentinovo, može biti vrlo frustrirajuće iskustvo, no imamo odličan savjet koji bi vam mogao olakšati te dvojbe

Za mnoge je upravo parfem jedan od najboljih darova za Valentinovo, a izbor savršenog mirisa, složit će se svi, nije nimalo lagan zadatak. Ipak, izbor možete u velikoj mjeri suziti i sami odgovorom na samo jedno pitanje dok birate parfem u nekoj od prodavaonica dm-a ili u dm online shopu, a kupcima za pomoć i savjetovanje oko izbora idealnog mirisa uvijek na raspolaganju stoje djelatnici i djelatnice u prodavaonicama dm-a.

Jeste li razmišljali o tome i da određeni tip parfema privlači pojedine astrološke znakove?

Ovog Valentinova, dopustite da zvijezde budu vaš najbolji vodič u pronalaženju savršenog poklona. Bez obzira jeste li u vezi s dramatičnim Lavom ili elegantnom Vagom, pronalaženje personaliziranog, pažljivo odabranog dara siguran je put do nečijega srca.

Donosimo koristan vodič za sve one koji ne znaju kako odabrati idealan miris za svoju dragu ili dragog, a vjerujemo kako bi im to moglo olakšati 'muke' uoči Dana zaljubljenih.

Ovan

Energični Ovnovi trebaju parfem koji odgovara njihovoj otvorenosti i ubrzanom životnom ritmu. Crni papar, tamjan i limun su oštri mirisi koji će podržati njihov vatreni duh i zadržati u njima osjećaj okrijepljenosti.

Naš prijedlog za nju i njega je: Flavia Vanilla & Tobacco (unisex)

Bik

Bikovima je najvažnija ravnoteža i kao pouzdanom znaku koji cijeni stabilnost odgovaraju im parfemi s notom kamilice ili mahovine. No Bikovi su i nepopravljivi romantičari, a njihovoj senzualnosti odgovarat će nota biljke pačuli.

Naš prijedlog za nju: Lattafa Ra'ed Luxe

Naš prijedlog za njega: Karl Lagerfeld Hamburg Alster

Blizanci

Živahnim Blizancima i njihovom brzom umu odgovaraju mirisi poput bosiljka ili agruma, kao što su bergamot i grejp, no prirodi ovog znaka odgovaraju i slojeviti parfemi čija početna snažna mirisna nota blijedi prema drugoj mirisnoj noti.

Naš prijedlog za nju je: Naomi Campbell

Naš prijedlog za njega je: Antonio Banderas King of Seduction

Rak

S obzirom na to da njima vlada Mjesec, Rakovi imaju sklonost poniranju u dubinu i mističnom, što u mirisnom smislu odgovara notama tamjana i jantara. No oni su i odlični kuhari, a njihovom dražesnom kućanskom duhu odgovarat će parfemi s notama vanilije i začina.

Naš prijedlog za nju je: Bugatti Bella donna Rosa

Naš prijedlog za njega je: Dolce&Gabbana K

Lav

Kao najdramatičniji od svih horoskopskih znakova, Lavovi traže snažne mirise. Oni su rođeni vođe, ali i zabavljači kojima je cijeli svijet pozornica pa trebaju snažan parfem zbog kojega će se svi okretati i pitati se 'što je to?'.

Naš prijedlog za nju je: Paco Rabanne Fame

Naš prijedlog za njega je: YSL MYSLF

Djevice

Djevice su osjetljivog uma, tijela i duha, a zbog sklonosti alergijama trebaju pažljivije birati parfeme koji će im suptilno pomoći odagnati nervozu. Parfemi s notom lavande, kamilice i đumbira ublažit će uznemirujuće misli.

Naš prijedlog za nju je: Sarah Jessica Parker Lovely

Naš prijedlog za njega je: Moschino Uomo

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubaznosti prema svima, a njihov urođeni šarm i romantičnost čine ih omiljenim u društvu. Ruža kao najromantičniji miris odličan je izbor za žene rođene u znaku Vage.

Naš prijedlog za nju je: Guess, Bella Vita women

Naš prijedlog za njega je: Bugatti Performance Intense Black

Škorpion

Škorpioni su dubok i intenzivan znak, vrlo usredotočeni na sve što im je na umu i okruženi misterijima. No odišu i seksualnošću pa bi im odgovarao miris s feromonima, poput mošusa.

Naš prijedlog za nju je: Narciso Rodriguez for Her

Naš prijedlog za njega je: Pepe Jeans London for him

Strijelac

Strijelci su vrlo samostalni i prilagodljivi, imaju izraženu filozofsku stranu, ali njihova je najjača snaga djetinjasti optimizam. Odgovarati bi im mogao neki zabavan miris koji se uklapa u njihovu klaunsku osobnost, poput jednostavnih parfema s jasnim notama cvijeća ili bombona.

Naš prijedlog za nju je: Ariana Grande Ari

Naš prijedlog za njega je: s.Oliver Pure Sense men

Jarac

Usklađeni i uglađeni Jarci orijentirani su svome cilju i onome što žele pristupaju vrlo metodično. Žive i umiru po svojim osobnim pravilima koja smatraju važnim za svoj uspjeh. S obzirom na to da cijene tradiciju, za njih bi odličan izbor bile klasične i staromodne mirisne note.

Naš prijedlog za nju je: Salvatore Ferragamo - Signorina Eleganza

Naš prijedlog za njega je: La Rive Blurry for man

Vodenjak

Vodenjak, kao najneuobičajeniji horoskopski znak, živi u budućnosti i igra prema vlastitim pravilima kojih se tvrdoglavo drži. Idealisti su u svakom pogledu, često su humani i vrlo odani prijatelji. Idealan miris za svakog pojedinog Vodenjaka moralo bi biti nešto jedinstveno.

Naš prijedlog za nju je: Thierry Mugler Alien Goddess

Naš prijedlog za njega je: Revolution Man Intense

Ribe

Ribe su vrlo dubok horoskopski znak, što i nije čudno jer njima vlada Neptun. Žene rođene u ovom znaku posjeduju neku tajnovitu, oceansku intrigu koja izaziva znatiželju kod muškaraca. One same navučene su na ocean pa će se sa slanim mirisom obalnih i šumovitih nota osjećati kao kod kuće.

Naš prijedlog za nju je: Women'secret Intimate Daydream

Naš prijedlog za njega je: JOOP! Homme

Stoga, nikako ne propustite u veljači još jednu priliku za darivanje i kupnju voljenoj osobi ili sebi idealnog mirisa, a riječ je o prigodnoj promociji za Valentinovo koju do 14. veljače 2024. možete pronaći u prodavaonicama dm-a i dm online shopu.

Također, do 14. veljače 2024. u prodavaonicama dm-a i dm online shopu kupci za kupnju svih mirisa dobivaju 15x više bodova na svojoj dm active beauty kartici, uz prethodnu aktivaciju kupona u 'Moj dm' aplikaciji ili na dm.hr. Naravno, kupcima za pomoć i savjetovanje oko izbora idealnog mirisa uvijek na raspolaganju stoje djelatnici i djelatnice u prodavaonicama dm-a.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s dm-om.