TJEDNI HOROSKOP

Vodenjaci i Ribe poboljšat će financijsku situaciju, a kod Jaraca ona će se pogoršati

25.03.2024 u 05:57

Bionic
Reading

Ovnovi koji nisu zadovoljni u vezi počet će razmišljati o raskidu. Lavovi ulaze u plodno profesionalno razdoblje. Kod Vaga će u intimnim vezama vladati nemir, a Jarci mogu očekivati financijske gubitke. Poslovi i ugovori koje Vodenjaci dogovore ovog tjedna pokazat će se financijski isplativima, a Ribe će dobiti izvrsnu priliku za napredovanje i poboljšanje financijske situacije

Ovnovi koji nisu zadovoljni u vezi počet će razmišljati o raskidu. Iako će im se novi početak činiti kao privlačna ideja, ne treba brzati s takvim odlukama. Energični i ambiciozni, napravit će sve što mogu da bi ostvarili ciljeve. Neće prezati ni od moralno ili čak zakonski upitnih odluka, no trebaju pripaziti da im se to ne obije o glavu.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikove će prijatelj upoznati s osobom koja će ih oduševiti na prvi pogled. Svidjet će im se njezina samozatajnost pa će se potruditi da taj susret ne ostane slučajnost. Parovi bi trebali više razgovarati. Igrat će na sigurno, zbog čega bi mogli propustiti dobre poslovne prilike.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Blizancima će partner zamjerati da su zaokupljeni obavezama, no oni će ga optužiti da je sebičan. Smatrat će da im ne pruža dovoljno podrške u profesionalnim ambicijama. Rado će uskakati kolegama u pomoć, ali i sami će moći računati na podršku. Netko će im biti na raspolaganju kada to bude najpotrebnije. Trebaju se paziti ishitrenih odluka i ne srljati u nove projekte.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
EMILY RATAJKOWSKI JE BLIZANAC, ROĐENA JE 7. LIPNJA 1991. Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Rakove će privući osoba iz drugog grada ili države. Strast će biti toliko snažna da im ni kilometarska udaljenost neće predstavljati prepreku. Vezani će biti posesivni prema partneru, no trenuci ljubomore samo će dodati odnosu malo začina. Na poslu će zavladati napeta atmosfera, ali neće dozvoliti da to utječe na rezultate. Mnogima će porasti ambicije, a strpljenje i upornost bit će ključni za uspjeh.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
MARGOT ROBBIE JE RAK, ROĐENA JE 2. SRPNJA 1990. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Osoba koju su nedavno upoznali mogla bi razočarati Lavove nekim postupkom ili izjavom. Parovi će sve raditi zajedno, a izlasci i odlična komunikacija doprinijet će zbližavanju. Ulaze u plodno profesionalno razdoblje. Podrška radne okoline pomoći će im da realiziraju planove i postave temelje za buduće projekte, a poseban uspjeh očekuje ih na polju trgovine, obrazovanja i investicija.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

JENNIFER LAWRENCE JE LAV, ROĐENA JE 15. KOLOVOZA 1990. Izvor: Profimedia / Autor: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Djevice će privući netko tko odudara od njihovog uobičajenog tipa. Karakterne razlike neće ih spriječiti da se upuste u vezu iako će brzo shvatiti da takav odnos ne može uspjeti na duge staze. Parove očekuju česte prepirke i strastvena pomirenja. Izbjegavat će timski rad koliko je moguće. Neće biti spremni na promjene i nove metode, no neprilagodljivost bi im mogla zadati više posla.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
SYDNEY SWEENEY JE DJEVICA, ROĐENA JE 12. RUJNA 1997. Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Kod Vaga će u intimnim vezama vladati nemir. Partner će im zamjerati hladnoću, odsutnost i zaokupljenost obavezama, no smatrat će da pretjeruje. Nastavite li ga ignorirati, moglo bi doći do udaljavanja. Nagla narav mogla bi im prouzrokovati neugodnosti na radnom mjestu. Podrška okoline bit će ključna pa si ne trebaju stvarati neprijatelje!

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
MONICA BELLUCCI JE VAGA, ROĐENA JE 30. RUJNA 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Škorpioni su privlačni, zavodljivi i koketni, a česti izlasci iznjedrit će novu simpatiju. Iako neće biti spremni pokloniti pažnju samo jednoj osobi, njezina pažnja i komplimenti navest će ih da promijene mišljenje. Pred parovima su nezaboravni i uzbudljivi trenuci. Na poslu će dolaziti do nepredviđenih problema, no kreativnost i sposobnost rješavanja kriznih situacija izvlačit će ih iz poteškoća.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Kod Strijelaca će se probuditi sumnjičavost. Provjeravat će svaki partnerov korak ili mobitel, a to će pravdati ljubavlju. Iskrenost i komunikacija bit će ključ svake uspješne veze. Pred njima je naporan tjedan. Brojne obaveze mogle bi ih primorati da se na poslu zadrže dulje nego što su planirali, no jaka koncentracija pomoći će im da se dobro snađu.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

JENNIFER CONNELLY JE STRIJELAC, ROĐENA JE 12. PROSINCA 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jarci samci će biti magnetski privlačni pa će uživati u pažnji udvarača. Romansa započeta ovog tjedna ima velike izglede da se s vremenom razvije u ozbiljan odnos. Parovi će se sukobljavati oko novca i kućanstva, no ljutnja će ih brzo proći. Neka pažljivo razmisle prije svake veće kupovine ili ulaganja jer su mogući financijski gubici.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
SIENNA MILLER JE JARAC, ROĐENA JE 28. PROSINCA 1981. Izvor: Profimedia / Autor: REBECA CAMARA / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Vodenjaci će otvoreno prilaziti osobama koje im se svide i osvojiti njihovu naklonost šarmom i duhovitošću. Neki bi se mogli zaljubiti do ušiju pa će početi kovati planove o budućnosti s novim odabranikom iako su tek započeli vezu. Povoljno je vrijeme za pokretanje posla i sklapanje novih partnerstava. Poslovi i ugovori koje dogovore ovog tjedna pokazat će se financijski isplativima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

JENNIFER ANISTON JE VODENJAK, ROĐENA JE 11. VELJAČE 1969. Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za Ribe samce pravo je vrijeme da stupe u akciju. Rijetki će odoljeti njihovom šarmu i atraktivnoj pojavi. Kod onih u vezi ili braku probudit će se strasti. Dobit će izvrsnu priliku za napredovanje i poboljšanje financijske situacije. Trebali bi je prihvatiti čak i ako smatraju da nisu dorasli izazovima jer će se brzo uhodati.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
EMILY BLUNT JE RIBA, ROĐENA JE 23. VELJAČE 1983. Izvor: EPA / Autor: ALLISON DINNER