OTVARANJE BLACK ROCKA

Vlatka Pokos: 'Sve naše pjevačice se odijevaju kao cajketine'

27.10.2009 u 10:56

Bionic
Reading

Vlatka Pokos vodila je program na otvaranju restorana Black Rock blizu Ciboninog tornja te usput otkrila što misli o Kerumu, muškarcima i domaćim pjevačicama

Restoran Black Rock otvoren je u blizini Ciboninog tornja, a inovativne specijalitete došli su iskušati naši vrijedni celebovi. Program je vodila Vlatka Pokos, koja je posebno za tportal otvorila srce i pokazala silnu kreativnost u izjavama.

Između ostalog, nasmiješena Vlatka otkrila je kako iznimno cijeni javni istup Željka Keruma

'Smatram da je pošteno od njega što je priznao da čeka dijete s ljubavnicom. Koliko ljudi živi zajedno, a jedni druge varaju. U neku ruku ga razumijem, jer sam i sama prošla napade na intimu. Najgori su mi bili ženski komentari. S jedne strane glumile su mi prijateljice, a s druge me napadale', kazala je Vlatka koja se nakon nedavnog incidenta u vezi stylinga Danijele Martinović ponovo osvrnula na odjeću domaćih pjevačica.

'Mislim da se sve naše pjevačice oblače kao cajketine, hodaju polugole i tome slično. Žene bi više pozornosti trebale posvetiti svojoj odjeći i nositi je u skladu sa svojim godinama i prigodama', ističe Pokos, koja je ujedno otkrila kakvi je muškarci privlače.

'Smatram da su Hrvati jako zgodni muškarci, ne volim metroseksualce i frajere koji se svuda briju i tome slično. Volim da je muškarac – muškarac, ali jedno mi je presudno, a to je ljubav i ja ću vječno vjerovati u nju', rekla je voditeljica.

Sarah Ćosić

Na otvaranje restorana stigla je i 20-godišnja Miss Universe Sarah Ćosić koja kaže kako joj je manekenstvo hobi, a da joj je primarno završiti Ekonomski fakultet. Usput je izjavila kako ne bi voljela završiti poput svoje poznanice Maline Grahek te iskritizirala Ninu Morić

'Jeste li vidjeli na što ta cura liči? To je katastrofa! Ona meni djeluje jako nesretno', znalački je procijedila Splićanka Sarah koja, baš poput Vlatkice, podržava preljubnika Keruma.

'Ja mu ništa ne zamjeram. Mislim da taj skandal ne može nikako naštetiti njegovoj karijeri', zaključila je mudra Sarah.

U potrazi za dobrim društvom i pićem u Black Rock stigle su i manekenke Maja Cvjetković i Jelena Orešković, a slasne zalogaje sirove hrane, koju gosti sami spremaju na vrućem crnom vulkanskom kamenu, probali su i glumci Zlatan Zuhrić Zuhra koji je stigao sa sinom, Rene Bitorajac i Goran Grgić