PIKANTERIJE IZ KNJIGE:

Vlatka Pokos: Mia Begović je moja najveća neprijateljica

26.05.2010 u 17:24

Bionic
Reading

Vlatka Pokos u knjizi piše o Miji Begović, Alki Vuici, Snježani Mehun, Niki Kalogjeri te mnogim drugima, a kako navodi, Mia je bila zla i nezahvalna te je postala njena najveća neprijateljica

Kada je u jesen 2001. godine započela vezu s tada 58-godišnjim Josipom Radeljakom, pjevačica Vlatka Pokos doista je vjerovala da su joj se otvorila vrata raja. Bila je impresionirana, zaljubljena, sretna i spremna odgajati njegovo dijete koje se svoje majke, glumice Ene Begović, niti ne sjeća. Nije joj smetalo ni što je gotovo 30 godina stariji od nje. Smatrala je da godine donose ozbiljnost i sigurnost i bila je polaskana što se u nju zagledao tako šarmantan i naočit muškarac.

No vrlo brzo je shvatila da glamurozan život o kakvom je sanjala ima i drugu stranu. I svoju cijenu. Spoznala ju je kad ju je suprug prije tri godine izbacio iz stana. O tome su poznati svi detalji jer je par Radeljak - Pokos u svoj razvod vrlo transparentno uvukao javnost. Knjiga koju je 40-godišnja pjevačica ovih dana dovršila otkrit će kakav je taj brak bio iza zatvorenih vrata, kakav je tretman u njemu imala, kakvim je ljudima bila okružena i kako se ljubav pretvorila u život pun laži, intriga i ponižavanja. A unatoč tomu nazvala ju je 'Život u raju'.

'Od obožavane žene kojoj su se slale crvene ruže i poruke, postala sam dio posluge koja se s mora vraćala u automobilu s prtljagom', otvoreno je progovorila Vlatka u razgovoru s Glorijinom izvršnom urednicom Dianom Šetkom

Pjevačica i voditeljica navela je da je u knjizi iskreno opisala svoj odnos s Josipom Radeljakom te ljudima s kojima su se družili. Sve je osobe nazvala pravim imenima jer, kaže, bilo bi apsurdno da koristi nekakva lažna imena kad svi znaju o kome se radi. Dodala je da se nikoga ne boji.

Miju Begović, Alku Vuicu, Snježanu Mehun, Niku Kalogjeru, Renatu Vučić...', odgovorila je Vlatka na pitanje koga sve spominje u knjizi.

'U svakom slučaju, bit će mnogo zanimljivih detalja o svim ljudima koji su bili dio mog života i koji su u jednom za mene vrlo teškom trenutku bili prema meni zli i nezahvalni. Poput Mije Begović kojoj sam uvijek činila samo dobro, konačno i omogućila joj da se stvari s Dikanom izglade pa da opet može viđati Lanu, a ona mi je okrenula leđa i postala moja najveća neprijateljica', kazala je Vlatka za Gloriju.