SUD ODLUČIO

Vlatka oslobođena optužbe da je zlostavljala Dikanovu kćerkicu

06.09.2012 u 22:56

Bionic
Reading

Čini se da je sapunica Radeljak - Pokos ipak dobila svoj sretan kraj nakon što je sudac s Odjela za mladež Općinskog kaznenog suda u Zagrebu odlučio kako Vlatka Pokos nije zlostavljala Dikanovu kćer Lanu

Nakon bračnog kraha Dikana Radeljaka i Vlatke Pokos 2007. te nakon što ju je doslovno izbacio na ulicu, Dikan je Vlatku tužio zbog zlostavljanja njegove kćeri Lane. Sudac Ilija Desnica oslobodio ju je svih optužbi, piše Jutarnji list.

'Itekako se od prvog dana zna da je Vlatka brinula o Lani i bila joj prava mama. Ovaj postupak je, nažalost, zloupotrijebljen da se bivši muž s njom obračunava; baš ju je želio prikazati kriminalcem. Sudac je pri izricanju presude jasno naveo kako nema nikakvih dokaza da je Vlatka zlostavljala djevojčicu i da su svjedoci koje je Radeljak doveo vrlo dvojbeni', rekla je za Jutarnji Vlatkina odvjetnica Jadranka Sloković.

Nakon oslobađajuće presude Vlatka se rasplakala od sreće, a kad je Dikan čuo presudu, u sudnici je napravio scenu.

'Svašta je izgovorio i demonstrativno napustio sudnicu', dodala je Sloković, sretna što je svoju klijenticu oslobodila, kazala je, potpuno suludih optužbi.