LJETNI FAVORITI

Vladarice ulica: Četiri modela sandala koje će obilježiti ovo ljeto

20.06.2019 u 16:10

Bionic
Reading

U moru raznoraznih modela koji su preplavili trgovine ove sezone izdvajaju se četiri modela koji će obilježiti 2019., a samim time i zaluditi sve modne ovisnice

Ako tragate za novim sandalama kojima ćete upotpuniti svoju ljetnu kolekciju, možda vas obeshrabri činjenica da ih samo Asos u ponudi ima 2500. Potraga za idealnim sandalama uistinu može biti prava muka, no kada znate što točno tražite, puno je lakše suziti izbor i pronaći model koji vam se dopada.

Upravo zato izdvojili smo četiri modela sandala koje će prema prognozama vodećih modnih stručnjaka ove sezone preplaviti gradske ulice.

Češke sandale

Ove Pradine, na našim prostorima popularno zvane češke sandale uvjerljivo je najslikanija obuća na Instagramu. Sve vodeće fashionistice već su pribavile svoj par, zbog čega se ove donedavno omražene sandale rasprodaju brzinom svjetlosti. Zbog ovog je trenda među trenutno najpopularnijim brendovima Teva jer u svojoj ponudi ima ogroman izbor čeških sandala po pristupačnim cijenama.

  • +4
Teva, sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Sandale s tankim remenčićima

View this post on Instagram

Yellow🍋

A post shared by Eniswardrobe (@eniswardrobe) on

O popularnosti sandala s tankim remenčićima znaju već i vrapci na grani. Ove retro sandale inspirirane 90-ima ponovno su u modi i zaludile su trendseterice. Osim što izgledaju vrlo elegantno i profinjeno, izrazito su udobne i stabilne, a posebno ukoliko odaberete model s kitten petom.

  • +12
Minimalističke sandale s tankim remenčićima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kožne natikače

Kožne natikače izgledaju skupocjeno i elegantno i zbog toga ih je uvijek dobro imati pri ruci, a posebno luksuzno izgledaju kožne natikače u boji konjaka, poput primjerice Hermèsovih sandala Oran ili Saint Laurentovog modela Nu Pieds. Ukoliko planirate izdvojiti tristotinjak kuna, dobro je znati i da brojne high street trgovine u svojoj ponudi imaju jednako primamljive kožne sandale po pristupačnim cijenama.

  • +13
Sandale koje uvijek izgledaju skupocjeno Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Japanke

Zahvaljujući skandinavskim trendsetericama, japanke su ove sezone veliki hit. Možda nisu najudobniji par obuće i katkad znaju nažuljati između prstiju, ali činjenica je da zbog svoje jednostavnosti pristaju uz apsolutno sve. Ukoliko vam se klasične gumene sandale ne čine dovoljno elegantnima za šetnju gradom, postoje brojne kožne verzije s potpisom brendova Staud, Gianvito Rossi, Tkees itd.

  • +5
Japanke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije