TEEN PROBLEMI

Vjerujte li da je ova ljepotica za sebe mislila da je ružna?

13.04.2013 u 15:34

Bionic
Reading

Lijepa manekenka Anita Dujić na Danu otvorenih vrata u Poliklinici Nola otkrila nam je što najviše voli nositi, kada je sebi izgledala mršavo te kad je stekla samopouzdanje

'Sama sebi sam već dugo stilist. Dugo sam u modi i ne trošim previše vremena na razmišljanje. Modni izričaj mi diktira vrijeme i raspoloženje, no najvažnije mi je da je ono što nosim udobno', otkrila nam je lijepa Anita. No ona sama sebi, priznala je, nije uvijek izgledala lijepo.

'Kad sam putovala vani, bila sam nesigurna kao i svi u tinejdžerskimgodinama. Svi su mi bili lijepi, a ja sam sebi bila ružna. Bila sam sikržljava, mršava, sve ti smeta. Definitivno sam iza dvadesete već bila dostasigurna u sebe i zavoliš se takav kakav jesi', rekla je Dujić dodavši da joj je u izgradnji samopouzdanja pomogao i posao: 'Manekenstvo ti kaže pomogne da prihvatiš svoje tijelo kakvo jest, da seoslobodiš.'


Iako je uvijek na modnim događajima i ostalim eventima viđamo sređenu, sebe najviše voli vidjeti u casual izdanjima, u kojima obavezno nosi cipele i čizme s ravnim potplatima.

'Najdraža kombinacija mi je rokerski grunge, volim karirane košulje, udobne mekane veste, bajkerske čizmice', rekla je Anita.