ACO STANKOVIĆ:

'Vjerujem da ću sa Željkom ostati do kraja života'

08.06.2011 u 09:38

Bionic
Reading

Aleksandar Stanković uživa u zajedničkom životu s voljenom Željkom i njihovom kćerkicom Unom koja u njemu budi nježnost

Poznati HTV-ov novinar Aleksandar Stanković uživa u čarima očinstva, ali i zajedničkom životu sa svojom Željkom. Iako službeno nije ozakonio svoju vezu, od braka, kaže, ne bježi. 'Nije mi brak mrak. Živim sa Željkom, a i prije sam stanovao sa svojim

djevojkama i imao duge veze. U braku može biti loše, ali i dobro. Pitanje je razumiješ li se zapravo sa svojim partnerom, puno je tu važnih stvari na koje ni sam ne znam odgovor', izjavio je Stanković za magazin Story.

Otkrio je i da ga je Željka privukla ljepotom, ali i svjetonazorima te poštenjem: 'Ne želi biti ničiji privjesak. Ima svoje stajalište, pamet i samostalnost. Naravno, kemija je odigrala svoje.' Nevjenčani partneri rijetko izlaze, a njihova najčešća relacija je kuća - posao, posao - kuća. Iako Željki pomaže oko brige za kćer, priznaje da on to ipak radi puno rjeđe.

Iako Aco na ekranu katkada zna biti grub i nemilosrdan, u privatnom životu puno je nježniji, posebno sa svojim damama koje mu, kako kaže, daju puno ljubavi bez koje ne može zamisliti život. 'Vjerujem u idealnu ljubav i da ću sa Željkom ostati do kraja života, ali vidjet ćemo hoće li biti tako', oprezno je istaknuo Aleksandar Stanković.