BRIGITTE MACRON

Vjerna svom stilu: Kontroverzna prva dama ponovno modno reciklira

25.06.2018 u 21:14

Bionic
Reading

Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, izgradila je prepoznatljiv stil koji joj odlično pristaje, a iako je na meti brojnih kritika, prva dama Francuske ne odustaje od provjerenih modnih kombinacija

Ova stajliš Francuskinja ponijela je početkom godine laskavu titulu najbolje odjevene prve dame dame na svijetu po izboru magazina Vogue, ostavivši iza sebe mnoge poznate fashionistice.

  • +10
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako joj često kritičari prigovaraju kako bira modne kombinacije koje nisu u skladu s njezinim godinama, ova samouvjerena 65-godišnja Brigitte ne izlazi iz skinny traperica, kožnatih hlača, minica koje otkrivaju noge i moćnih kaputa i strukiranih sakoa naglašenih ramena.

Francuski chic njeguje uspješno i u sedmom desetljeću života, u kojem ne odustaje od mladenačkih stajlinga, kojima dominiraju minice i uske hlače.

Njezin zaštitni znak su sakoi naglašenih ramena s prepoznaljivim gumbima s potpisom prestižnog Balmaina koje uspješno kombinira sa skinny trapericama, kožnim hlačama, košuljama, gležnjačama...

  • +13
Balmain sakoi Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Dobro raspoložena, prva dama Francuske nije prošla nezapaženo ulicama Pariza u svojem omiljenom svijetloplavom sakou koji je nosila s trapericama, bijelom košuljom i zanimljivim gležnjačama od brušene kože u boji duhana. Odličan dnevni look zaokružila je torbom od svijetle kože i sunčanim naočalima.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, ove skupocjene sakoe čija je cijena između 14 i 23 tisuće kuna, nose mnoge poznate dame poput Jennifer Lopez pa do naših fashionistica poput Severine ili Izabel Kovačić.