BOLJE NE MOŽE

Vječan komad koji će se furati i ove jeseni

23.07.2015 u 14:33

Guess kampanja za kolekciju jesen-zima 2015

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kayt Jones

Bionic
Reading

Za ovu jesen Guess predstavlja modnu kampanju s poznatim svjetskim modelima Grace Elizabeth, Bojanom Krsmanović, Silvijom Tolu i Mattom Tretheom, snimljenu u očaravajućim ambijentima vile u meksičkom gradu Todos Santosa i šarmantnog bara u gradiću El Triunfu

Kampanja nastala pod palicom izvršnog i kreativnog direktora Guessa, Paula Marciana, a snimila ju je poznata modna fotografkinja Kayt Jones, prikazuje zavodljive Guessove modele u opuštenim i bezbrižnim pozama na uzbudljivom putovanju kroz Meksiko.

Uvijek božanstvene Guessove djevojke donose latino utjecaj u svojim jesenskim odjevnim kombinacijama. Njihov slobodan duh i koketnost privlače Guessove muškarce, stvarajući plamen privlačnosti koja prožima cijelu priču jesenske kampanje.

Traper igra ključnu ulogu u ženskoj jesenskoj kolekciji s dva nova revolucionarna modela - Push up i Shaper - koji se pojavljuju u mnoštvu vintage ispranih dezena i boja. Osim tradicionalno fenomenalnih komada od trapera, kolekcija nam donosi strukturirane haljine, dugačke kardigan-ogrtače, pončo-veste s kožnim obrubima i remenjem, kao i široku ponudu toplih pletenih vesti za niske jesenske temperature. Ženstveni cvjetni uzorci u crvenim tonovima i neizbježan uzorak geparda dominiraju kolekcijom i čine izvrsne ključne komade jesenskog stila. Haljine s uzorkom krokodilske kože, motoristički komadi od trapera s lancima i majice s printovima na temu rocka daju odvažan dojam i stilski se ističu iz ostatka kolekcije.

U muškoj kolekciji očekuje nas mnoštvo retro modela u kategoriji Flex denim, a jednako dobro kombiniraju se s bazičnim majicama, kao i s onima s modernim printom. Tople bomber jakne, krznom podstavljeni retro kožni kaputi i klasične punjene zimske jakne ključni su komadi sezone u muškoj kolekciji. Paletom boja dominiraju prepoznatljivi topli tonovi crvene i narančaste, pomiješani s kobaltnim, mornarskim i petrolejskim tonovima plave.