VRIJEDNO PRIZNANJE

Villa Meneghetti među 10 najboljih hotela na svijetu

15.05.2014 u 12:21

  • +4

Villa Meneghetti

Izvor: Promo fotografije / Autor: Villa Meneghetti

Bionic
Reading

Hotel Villa Meneghetti svrstan je među najbolje ocijenjenih 10 hotela u svijetu po izboru stranice www. thebookingtruth.com

Radi se o portalu najvećeg svjetskog hotelskog rezervacijskog servisa www.booking.com koji analizirajući recenzije svojih gostiju bira najbolje svjetske turističke objekte u nekoliko kategorija a u onoj najzahtjevnijoj hotelskoj našla se i Villa Meneghetti kao jedini takav hotel iz Hrvatske.

Naglašavajući izvrsnost izbora motom Best of Booking's Best, organizatori ističu da je svaka recenzija pomno obrađena i kontrolirana kako bi bili sigurni da se radi o gostima koji su zaista odsjeli u hotelima, te da je mogućnost manipuliranja i lažnih recenzija svedena na minimum. Analiziraju se sve recenzije u proteklih 14 mjeseci, kojih u slučaju hotela mora biti minimalno 50. Prosječna ocjena za Villu Meneghetti od strane gostiju booking.com iznosi 9,5 od mogućih 10 bodova što predstavlja veliko priznanje za ovaj luksuzni hrvatski hotel.

Nastavljajući tradiciju Stancije Meneghetti, okružena vinogradima i vinarijom u kojoj se proizvode čuvena Meneghetti vina, villa odnedavno posluje kao luksuzni wine hotel sa 4 sobe pružajući gostima privatnost, luksuz i vrhunsku uslugu. U sklopu hotela nalazi se i restoran Meneghetti, otvoren i za izvanhotelske goste, koji njeguje moderni stil kuhanja temeljen na lokalnim namirnicama.

Villa je od prošle godine primljena u članstvo ekskluzivnog svjetskog lanca malih hotela i restorana Relais&Chateaux što predstavlja još jednu potvrdu izvrsnosti. Od lipnja Meneghetti će biti bogatiji i za novouređenu kušaonicu vina i wine bar čime će se u potpunosti zaokružiti ponuda ove vinske i gurmanske destinacije.