POKLON OD 190.000 KUNA

Victoria na zlatnom iPhoneu fura golog Beckhama

09.02.2011 u 18:02

Bionic
Reading

Victoria Beckham u utorak je sletjela u New York pokazavši svoj novi, po narudžbi izrađeni iPhone koji je dobila na poklon od muža. Da Victoria ne zaboravi kako joj suprug izgleda kad su odvojeni, nogometaš je ubacio svoju fotku golog torza

Dizajnerica Victoria Beckham pokazala je u utorak na aerodromu u New Yorku po narudžbi izrađen zlatni iPhone. Paparazzi su uspjeli snimiti i fotografiju koju Victoria ima na zaslonu, a to je. naravno, njezin muž David u izazovnoj pozi, golog torza.

Novi je iPhone, vrijedan 190.000 kuna, držala cijelo vrijeme u ruci dok je prolazila aerodromom JFK, odjevena u uske kožne hlače, tamni sako i Christian Louboutin štikle. Takvoj zvijezdi ni ne priliči ništa drugo osim zlatnog mobitela.

Victoria još uvijek dobro skriva trudnoću i još uvijek stane u minijaturne krpice. Beckhamovi su u siječnju objavili da čekaju četvrto dijete u ljeto, ali su odbili komentirati glasine koje su se proširile posljednji tjedan da se radi o curici. Čini se, osim toga, da je za određivanje spola djeteta još uvijek prerano.

Posh trenutno boravi u Britaniji sa suprugom Davidom i sinovima Brooklynom (11), Romeom (8) i Cruzom (5), gdje će ostati do kraja veljače pripremajući novu kolekciju za Tjedan mode u Londonu i New Yorku.