MODNA PRIZNANJA

Victoria konkurenciju potukla gotičkim glamurom

29.11.2011 u 11:10

Bionic
Reading

Victoria Beckham plijeni pažnju gdje god se pojavi, no konkurencija na dodjeli Britanskih modnih nagrada bila je velika, pa se za pažnju natjecala s Kelly Brook, Kate Moss, Kate Hudson i drugim zvijezdama

No zgodnoj mami bljeskanja fotoaparata nije nedostajalo, a očarala je sve u dugačkoj crnoj gotičkoj haljini. Visoki ovratnik, gola leđa i smokey eyes bili su dovoljni da pokupi pozitivne kritike. Osim toga, Victoria je bogatija za još jednu modnu nagradu, i to u kategoriji Designer Brand.

Pozirajući s Kate Moss, koja se odlučila na mrežastu usku haljinu, i Marcom Jacobsom bila je ponosna jer je njezin rad prepoznat na jednom takvom prestižnom događaju.

Na nagradi joj nije propusti čestitati ni suprug David koji je trenutačno u Jakarti. Naime, u statusu na Facebooku napisao je kako su on i dečki jako ponosni što je Victoria dobila to prestižno priznanje.

I dok se Victoria odlučila za elegantnu crnu haljinu, 32-godišnja Kelly Brook bila joj je čista suprotnost u bijeloj seksi haljini na jedno rame koju je opasala tankim zlatnim remenom.

Dodjelu nagrada nisu propustile ni modne ikone Alexa Chung i Olivia Palermo, obje u zanimljivim haljinama do koljena.

Jedna i jedina Alexa Chung opet je osvojila srca javnosti i drugu godinu zaredom dobila nagradu za stil.

U zanimljivom pepita zatvorenom kombinezonu pojavila se i Stella McCartney koja je osvojila nagradu za haljinu za crveni tepih. Dizajnerica godine je Sarah Burton za Alexander McQueen. Nagradu za Accessory Designera dobila je Charlotte Olympia, najboljim modelom proglašena je Stella Tennant, dizajnerom muške mode Kim Jones.