NAPUKLINE SAVRŠENOG IZGLEDA

Victoria i David Beckham posvađali se u emisiji

28.10.2010 u 13:37

Bionic
Reading

Slavni nogometaš i njegova supruga gostovali su u showu Ellen DeGeneres, a nakon njihova nastupa postalo je jasno da što prije trebaju potražiti pomoć bračnog savjetnika

Victoria i David Beckham bili su gosti u showu Ellen DeGeneres i čini se da su na trenutak zaboravili na svoju usklađenost, kako u modnim, tako i u životnim stavovima. Na kraju emisije činilo se da im ozbiljno treba bračni savjetnik. Kao u većini brakova, sjeme razdora leži u banalnim kućanskim poslovima.

'Jako sam uredan, a ona nije', požalio se 35-godišnji David, a njegova 36-godišnja supruga nije mu ostala dužna.

'Uvijek se hvali da posprema iza sebe, ali nije uvijek tako. Zar ne, Davide?', zajedljivo je primijetila bivša Posh Spice, a nogometašu vjerojatno nije pala na pamet njena aluzija na izvanbračne nestašluke koje nije najurednije pospremio ispod medijskog radara. No sarkazam se nije očešao o lepršavog Davida.

'Posvađat ćemo se prvi put u 11 godina veze. No, dobro, priznajem da radim mnogo stvari koje mogu izludjeti i mislim da ima puno prostora za popravak', pomirljivo je primijetio sportaš trenutačno na prisilnom odmoru zbog nedavne ozljede noge.