GLAVNE KAO NEKAD

Victoria Beckham sa spajsicama pokorila London

13.08.2012 u 09:10

Bionic
Reading

Dugo očekivani nastup Spice Girls u Londonu na Olimpijskim igrama nije razočarao publiku - djevojke su se okupile i izvele pravi šou kao u dobra stara vremena

Spice Girls među publiku su stigle na pet klasičnih crnih taksija. Svaki je bio uređen tako da održava osobnost pjevačice koja se na njemu vozi, a izmamile su pljesak publike i oduševljenje već prvom pjesmom 'Wannabe'.

Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel B, Mel C i Emma Bunton energično su plesale pozornicom, a publika je pratila svaki njihov pokret, prenosi Daily Mail. Victoria Beckham, poznata kao Posh Spice, nosila je crnu haljinu Gilesa Deacona, koja je otkrivala njene tanašne noge. Victoriji često zamjeraju da se ne smije dovoljno, ali na nastupu je i to odradila korektno - nasmiješena dok je pjevala pjesmu 'Spice Up Your Life'. No Victoria je imala i malu nezgodu za vrijeme nastupa, ali bez većih posljedica. Dok se taksi okretao pred kraj nastupa, Vicki je izgubila ravnotežu i spotaknula se, ali je odradila nastup do kraja.

Geri je nosila kratku crvenu haljinu koju je kombinirala s tijarom, a Emma je ostala vjerna svom imidžu slatkice u jednostavnoj roza haljini. Mel B i Mel C odlučile su se za kombinezone, s tim da se Mel C odlučila za bijelo i lepršavo, a Mel B za usko i sjajno.

Djevojke su svoje oduševljenje nastupom podijelile Twitterom, a Victoria je napisala da su uspjele te ih puno voli.

Spice Girls ovo je vjerojatno bilo posljednje okupljanje i nastup. Djevojke su preko noći postale slavne prije šesnaest godina hitom 'Wannabe'.