TKO STOJI IZA MODNE IKONE

Victoria Beckham ovisna je o svojoj stilistici

18.08.2009 u 08:47

Bionic
Reading

Victoria Beckham oko svake se svoje privatne i poslovne modne avanture konzultira sa svojom stilisticom Katie Grand. S njom čak voli otići i u noćni provod, jer je otkačena i voli nevolje pa zna da s njom neće biti dosadno

Victoria Beckham za Emporio Armani

Bivša Spice Girl, koja slovi kao jedna od najbolje odjevenih celebrityja današnjice, sve se više potvrđuje u modnom biznisu. Vlasnica je modne marke dvb Style, plasirala je i parfem sa svojim potpisom te se pojavljuje u kampanjama za Marca Jacobsa i Emporio Armani. Tko je savjetuje?

Britanska stilistica i novinarka Katie Grand, koja je potpuno osvojila Vicky.

'Katie mi je podrška od početka mog rada u modnom biznisu. Imam li bilo kakvo pitanje, ona je prva osoba koju nazovem tefonom i kažem 'Radim to i to, što misliš?'' otkrila je 35-godišnja Victoria.

'Katie slušaju i uvažavaju mnogi utjecajni ljudi, a ona je zbilja zavrijedila taj ugled', naglasila je gospođa Beckham.

Victoria sa 38-godišnjom stilisticom Katie radi otkad je ona brinula za stajling Spajsica u njihovim počecima, još 90-tih godina.
'U početku sam bila nervozna jer je imala više nego odličnu reputaciju. Iskreno, mislila sam da će biti starija, a ona je tako mlada sve to postigla', iskrena je Beckhamica.

Kako je rekla za britanski Sunday Times magazin, sada su i dobre prijateljice. 'Svako malo izađemo navečer. Tako je otkačena da garantira ludi provod', zaključuje Viktorija.