ČUDO OD ŽENE

Victoria Beckham otkriva kako izgleda njezin život

12.03.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Djecu odvozi u tri različite škole, juri u ured, pomaže djeci sa zadaćama i još uvijek pronalazi vremena za svog supruga Davida Beckhama

Zamislite li kako izgledaju 24 sata u životu Victorije Beckham, nećete pomisliti da to uključuje školske rasporede i kuhinjske lonce. No u intimnom intervjuu majka četvero djece i modna dizajnerica otkrila je da je njezin život često daleko od glamuroznog.

Pišući za američko izdanje časopisa Harper's Bazaar, bivša je spajsica otkrila kako njezin život izgleda poput života drugih roditelja u velikim obiteljima u stalnoj borbi s vremenom.

Victoria kaže kako obično ima samo pola sata da se spremi prije nego što se njezina djeca probude, pa se svako jutro budi u 6.30 kako bi obavila svoj jednostavni jutarnji ritual njegujući se kremom, kremom za tijelo i ispijajući čaj od mente i dvostruki espresso.

U 7.50 njena djeca napuštaju kuću, no kako idu u tri različite škole, ona i David raspoređuju se u vožnji i kreću u različitim smjerovima.

Kad djecu odvede u školu, baca se na posao i stiže u svoj studio u Battersei gdje vodi tim od 80-ak uposlenika. Uvijek nosi dvije torbe, a druga je obično iz njezine kolekcije Liberty u kojoj drži MacBook Pro, iPad, iPad mini i iPhone.

Vitka Victorija kaže kako za doručak jede voće koje gricka dok njezini dečki jedu svoj jutarnji obrok. Za ručak će na poslu najčešće pojesti sushi. 'Volim zelene sokove, no inače pijem puno gazirane vode i čaja od mente. Jedem i radim u isto vrijeme.'

Victoria ističe da ne želi potrošiti niti sekundu svog dana, ali u četiri poslijepodne napušta ured i odlazi pred škole svojih sinova Brooklyna (14), Romea (10) i Cruza (8). Vozi ih doma, hrani, a onda odvozi na izvanškolske aktivnosti, dok cijelo to vrijeme pazi najmlađu Harper.

Ne samo da je nevjerojatna poslovna žena i majka, Victoria kaže kako voli pomagati djeci s domaćim zadaćama.

I da ne biste mislili da je to sve, uvijek će, kaže, pronaći vremena za svog supruga.

'David i ja volimo izlaziti na večere, ponekad smo samo nas dvoje, a ponekad idemo s djecom. Volimo talijansku i francusku kuhinju, a djeca također vole sushi. To im je omiljena hrana. Ne pijem puno, jer ponekad moram provesti noć s bebom', prenosi Mail Online.