KAMO JE NESTAO OSMIJEH?

Victoria Beckham otkrila zašto se ne smije u javnosti

02.08.2012 u 08:38

Bionic
Reading

U nedavnom intervjuu za američki magazin Glamour Victoria je otkrila kako bi voljela imati još jedno dijete, da joj je moda uzela osmijeh, a progovorila je i o svojoj opsesiji svjetskim bestselerom '50 nijansi sive'

Victoria Beckham otkrila je kako je i ona postala fan bestselera, erotskog romana '50 nijansi sive'. Zvijezda je također nagovorila svoju majku Jackie Adams da počne čitati svjetski bestseler, no kako sama priznaje, užasno joj je neugodno s majkom prokomentirati sadržaj spomenute trilogije.

U intervjuu za američki magazin Glamour Victoria je otkrila kako je s čitanjem stala na drugoj knjizi i kako ne voli s majkom pričati o sadomazohističkim aktivnostima koje se mogu naći u ovoj književnoj trilogiji.

Osim najnovije opsesije, Victoria se dotaknula i teme svog osmijeha koji se rijetko viđa na fotografijama ističući kako je to dio njezinog imidža sada kada je postala dizajnerica u punom smislu. 'Zapravo sam se znala smijati na fotografijama, no osmijeh sam prestala pokazivati kada sam se počela baviti modom. Moda je uzela moj osmijeh', sa smijehom je otkrila Victoria.


Na temu majčinstva, Victoria je izrazila želju za još jednim djetetom i naglasila kako nikad nije rekla da je došao kraj proširivanju njezine obiteljji. S mužem Davidom Victoria ima tri sina i jednogodišnju kćer.

'Voljela bih da su svi zdravi i sretni i da svoj biznis još više unaprijedim i pripadnice ženskog spola učinim ljepšima i samopouzdanijima', izjavila je Victoria na pitanje o budućnosti.