NIMALO LASKAVA TITULA

Victoria Beckham je vlasnica najružnijih stopala

13.05.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Victoriji Beckham možemo zavidjeti na skupim torbama, odjeći, bogatstvu i superzgodnom suprugu, ali ne i na stopalima, koja su proglašena uvjerljivo najružnijima, barem kad je svijet slavnih stopala u pitanju

U velikom Schollovom istraživanju 71 posto ispitanika reklo je da Posh ima najružnija stopala, dok 67 posto njih misli kako bi trebala što prije na operaciju da spasi što se spasiti da.

Iako prizor Victorijinih deformiranih stopala ne izgleda nimalo privlačno, velik broj žena, točnije njih 81 posto, tvrdi da se osjećaju daleko više seksi kad nose visoke pete, a polovica ih priznaje da kupuju cipele koje nisu nimalo udobne, ali zato izgledaju jako trendi.

Istraživanje također pokazuje da polovica žena nije zadovoljna izgledom svojih stopala. Na pomalo bizarno pitanje koju bi slavnu osobu pustile blizu svojih stopala, Britanke koje u sudjelovale u istraživanju odgovorile su - Georgea Clooneya.

Sudeći po rezultatima istraživanja, i muškarce i žene može odbiti sam pogled na nečija neprivlačna stopala, 52 posto muškaraca kaže da su im odbojni dlakavi prsti, dok se ženama najviše gadi atletsko stopalo.

Ljubav žena prema cipelama je itekako poznata, a sedam posto ih priznaje da u cipelama znaju ići i u krevet. No čini se da ih i muškarci vole, više nego što bi trebali. Naime, 13 posto ih je priznalo da u spavaćoj sobi znaju obuti štikle svoje drage.