DOBRO JOJ STOJE BOJE

Victoria Beckham: Dva odvažna stajlinga u istom danu

07.02.2017 u 15:19

Victoria Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Victoria Beckham, bivša spajsica, a danas uspješna modna kreatorica, svakim svojim stajlingom potvrđuje kako joj se po pitanju modnog stila nema što prigovoriti

Zgodna mama četvero djece, štogod da odjene, izgleda bez greške, a njezine modne kombinacije za svaku su pohvalu. Victoria, koja će ove godine u travnju proslaviti 43. rođendan, poznata je po svom minimalističkom stilu koji uključuje jednostavne krojeve i uglavnom tamnije nijanse. Ipak, bivša glazbenica ne boji se ni modnih eksperimentiranja pa ugodno iznenadi u odjeći živih boja koje joj odlično pristaju. Vicky je u istom danu isfurala dva odlična outfita. Prvo je privlačila poglede u zanimljivoj haljini iz svoje ovogodišnje kolekcije za jesen/zimu u narančastoj boji te s velikim gumbima, uparivši je s hrabrim štiklama tirkizne boje, također sa svojim potpisom.

Za poslovne sastanke u New Yorku zatim je uskočila u suknju i vestu crvene boje te upečatljive cipele s metalnom petom. Stajling je odlično upotpunila velikim sunčanim naočalama (također s njezinim popisom) i plavom košuljom, zaokruživši ovaj uspjeli dnevni outfit. Victoria nikad nije izgledala bolje, a pun pogodak joj je i nova trendi frizura, bob s laganim valovima i posvijetljenim pramenovima koja joj odlično stoji. Posh Space se dobro držala s obzirom na to da se njezin suprug David Beckham našao u središtu skandala zbog mailova u kojima se otkrilo da se bavio humanitarnim radom samo iz koristi i kako bi dobio titulu sir. Iako njegovi glasnogovornici tvrde da su mailovi hakirani i izmijenjeni, ugled nogometne legende ozbiljno je narušen.