ODMORNA ZA NOVE POBJEDE

Vesna Pusić na špici u crvenoj haljini

07.09.2010 u 10:18

Bionic
Reading

Lijepo je vidjeti odmorna lica naših političara na zagrebačkoj špici, a Vesnu Pusić bilo je nemoguće propustiti uočiti. S osobitim je smiješkom prošetala u odlično krojenoj haljini. I to ne u nekoj samozatajnoj boji, već crvenoj

Crvena haljina u kojoj se Vesna Pusić u društvu supruga Jurgisa Oniunasa prošetala špicom bila je ugodno iznenađenje za sve koji su je sa zanimanjem ispratili dugim pogledom. Jedino što je pokvarilo eleganciju predsjednice HNS-a bile su ravne smeđe mokasine, koje doista ne idu uz ovakvu kreaciju, krojenu baš po mjeri.

Gospođa Pusić pazi i na modne dodatke u vidu nakita, i nikada ne pretjeruje. Tako oko vrata nije nosila ništa - haljina je ionako bila sama po sebi dovoljno zanimljivo krojena na dekolteu. Ali zato je nosila naušnice, srebrni sat i nekoliko srebrnih narukvica na desnoj ruci. Krasile su je i poveće crne sunčane naočale.

Elegantan je bio i njezin suprug u košulji na plavo-bijele prugice, potfrknutih rukava, te u bež hlačama. U stopu ih je, bez uzice, slijedio i njihov psić.