VRTOGLAVE CIJENE

Versace za H&M na eBayu vrijedi pravo bogatstvo

22.11.2011 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon što je dugo iščekivana kolekcija Versace osmišljena samo za lanac ulične mode H&M ugledala svjetlo dana, brojni ljubitelji u raznim gradovima mode pohrlili su u dućane po dizajnerske krpice. Zagreb nije bio iznimka, te se gotovo sve rasprodalo u jednome danu, a Versace kolekciju za H&M sada je moguće kupiti eBayu, gdje dosežu vrtoglavo visoke cijene

Za suradnju kuće visoke mode Versace i popularnog H&M-a pretpostavljalo se da će biti veliki hit i prije nego što je odjeća stigla na police dućana. Dizajnerske krpice jarkih boja, s grčkim motivima printanim na majicama, hlačama, haljinama, torbama, maramama, i seksipilnih izreza odmah su osvojile brojne ljubitelje mode. No, kako se gotovo cijela kolekcija rasprodala u rekordnom roku, kolekciju Versace za H&M sada je moguće kupiti na eBayu gdje postiže vrtoglave cijene.

Posebno je tražena i popularna postala muška crna jakna s rukavima u jarko zelenoj, plavoj i žutoj boji, a njezinoj popularnosti pridonijeli su celebrityji Kanye West i Swizz Beatz koji su se u njoj pojavili u javnosti. Jakna koja se u dućanima prodavala za 129 dolara, odnosno 715 kuna, na internetu je sada dosegnula rekordnu cijenu od 799 dolara, odnosno 4.435 kuna.
Ženska plava i crna haljina s cvjetnim uzorkom, za koju je bilo u dućanu potrebno izdvojiti 899 kuna, na eBayu se sada prodaje po 1.665 kuna, a cijena klasične Versace haljine od mrežastog metalnog materijala srebrne boje narasla je s 1.499 kuna na 2.165 kuna. Šarene tajice koje su se mogle kupiti za 199 kuna sada koštaju 532 kune, a ženska crna kožna jakna za koju su kupci u dućanu izdvojili 1.449 kuna na eBayu se prodaje po cijeni od 3.052 kune.

Nakon što je dizajnerska odjeća ponuđena u H&M trgovinama po pristupačnim cijenama, brojni kupci su je odlučili preprodati na eBayu te tako zaraditi, a samim time se i kolekcija Versace za H&M svrstala u skupu dizajnersku odjeću.