UZAVRELE STRASTI

Venera je u Ovnu: Evo što to znači za vaš ljubavni život

05.02.2017 u 08:56

Bionic
Reading

Venera, planet ljubavi, ljepote i estetike, ušla je u Ovna, u kojemu će boraviti većinu proljeća, s izuzetkom stanke sredinom travnja

U veljači će i Mars biti u ovom vatrenom znaku pa će Ovnovi, Lavovi, Strijelci, Blizanci i Vodenjaci doći na svoje u ljubavnom osvajanju i umjetničkom nadahnuću. Rakovi, Jarci i Vage bit će nestrpljiviji i nervozniji u međuljudskim odnosima, čime će izazivati tuđi otpor i na sebe navlačiti animozitet.

Dok je Venera u Ovnu, a posebno ako je ojačana Marsom, ljudi su spontaniji i neposredniji prema onima koji im se sviđaju (a i prema onima koji im idu na živce).

Tjelesna strana odnosa bit će vam važnija od mentalne, a seks će biti grublji nego inače.

Najveći neprijatelj - monotonija

Lov na ljubavni 'plijen' pruža vam veliko uzbuđenje. Bez puno razmišljanja preuzimat ćete rizik odbijanja ili ulaska u sukob sa suparnicima. Nećete čekati da vam se ukaže prilika, nego ćete je sami stvarati. Ako se netko udvara vama, također ćete biti vrlo direktni i iskreni, bilo da je vaš odgovor pozitivan ili negativan.

Tko je u vezi željet će izbjeći monotoniju i unijeti nešto novo u svoj odnos. Poticat ćete partnera na zajedničke aktivnosti kao što su izlasci na uzbudljiva mjesta, putovanja, sportovi i društvene igre. Veze koje su ušle u kolotečinu bit će razdrmane, što bi ih moglo osvježiti, ili ih dovesti do ponora.

Neki će, u nedostatku boljih zamisli, provocirati partnerovu ljubomoru da bi od njega izmamili bilo kakvu reakciju, no takva će im se taktika u većini slučajeva odbiti u glavu.