ASTROLOŠKI TRANZIT

Venera je u Djevici, a to će obradovati Bikove, Jarce i Škorpione, ali ne i ove znakove

21.10.2023 u 07:35

Bionic
Reading

Venera, planet ljubavi, umjetnosti i estetike, ove godine boravi u Djevici od 9. listopada do 8. studenog. Djevica je pomalo hladna i suzdržana, ali je poznata po uslužnosti, pa ćemo u ovom razdoblju tražiti načine da izrazimo ljubav pomaganjem. Obavljat ćemo usluge bližnjima i biti im više na raspolaganju

Ležat će nam poslovi za koje su nam potrebni preciznost, spretne ruke i smisao za organizaciju. Ovo je sjajno razdoblje za obrtnike, vrtlare, nutricioniste, aromaterapeute, ali i za kućanice. Venerin utjecaj olakšat će nam svakodnevne i rutinske zadatke. Potaknuti željom da sve bude čisto, uredno i funkcionalno, pronalazit ćemo zadovoljstvo u uređivanju interijera, čišćenju ormara, obavljanju sitnih popravaka i restauraciji starog namještaja.

Budući da je Djevica usmjerena na zdravlje, ojačat će nam potreba za zdravijim životnim stilom. Usmjerit ćemo pažnju na prehranu, vježbanje i formu, a mnogi će se ostaviti štetnih navika, poput pušenja ili uživanja u alkoholu.

Pogledaj detaljni horoskop

Osobito je sretna okolnost to što će Venera i Mars u Škorpionu biti u sekstilu, odnosno udaljeni 60 stupnjeva. Povoljan aspekt između tih planeta stvara ugodnu atmosferu, donoseći puno lijepih i romantičnih trenutaka. Možemo očekivati puno erotske akcije, ali i poetskih izraza simpatije i platonskih ljubavi.

  • +3
BLAKE LIVELY JE DJEVICA, ROĐENA JE 25. KOLOVOZA 1987. Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT /PROFIMEDIA

Ovaj astrološki tranzit najviše će obradovati same Djevice, ali mnogo razloga za zadovoljstvo imat će i Bikovi, Jarci, Rakovi i Škorpioni. Popularnost će im porasti, ljudi će im izlaziti u susret i biti im spremni svašta progledati kroz prste. Mnogi će napredovati na poslu i dobiti određene beneficije, a u ljubavi će ostvariti emocionalno zadovoljstvo.

S druge strane, Blizanci, Strijelci i Ribe bit će manje zadovoljni ili će se morati jače truditi. Češće će nailaziti na prepreke prilikom ljubavnog osvajanja, a intimne odnose obilježit će im prepucavanja i rasprave. Povećana kritičnost i uzrujavanje oko sitnica utjecat će im nepovoljno na intimne i poslovne odnose.