Lino Lada Gold

Velika staklenka stvorena za velike sladokusce

Podravka

Podravka

Izvor: Podravka / Autor: Podravka

Dvostruko više čokoladne kremaste sreće sa sitno sjeckanim lješnjacima dolazi s dvostruko većom dozom Lino Lade Gold u staklenci od čak 700 grama.

Na kruh, na palačinke ili na žlicu. Dok se vode rasprave o tome kako je najbolje jesti Lino Ladu Gold, u jednom će se svi složiti – malo što donosi toliku radost kao taj čokoladno-krckavi raj za nepce. Upravo kako bi kremasti užitak što duže trajao, Lino Lada Gold je od sada dostupna i u veeeeeelikoj staklenci od 700 grama.

Odlična za borbu žličicama

Ideju o velikoj staklenci Lino Lade Gold dali su sami linoladoljupci. Nakon što su dvije palačinke ostale prazne i nakon što je jedna osoba ostala kratka za žličicu omiljenog namaza pa je za „nešto slatko“ stvarno pojela jabuku, hitno se morala udvostručiti doza Lino Lade Gold. U novom pakiranju sada je ima dovoljno za sve.

Podravka

Podravka

Izvor: Podravka / Autor: Podravka

Osim toga, staklenka od 700 grama sada je napokon dovoljno velika da može postati mjesto ravnopravne borbe žličicama. Niste čuli za borbu žličicama? To je ekstremno sretni sport u kojem svaki sudionik svakim zalogajem osvaja – zlato, i to ono s okusom lješnjaka. Okušajte se u njemu već danas!

Namazano 20.000 palačinki

Podaci iz 2018. godine pokazuju da se u samo pola godine prisustva na tržištu Lino Lada Gold uspjela uvući u 185.000 kućanstava u kojima je namazano 20.000 palačinki. Nije ni čudno kada je riječ o namazu koji je svim sladokuscima pružio posve novi oblik kremastoga savršenstva.

tportal

Svojim bogatim okusom, primamljujućim mirisom i zabavnom teksturom Lino Lada Gold vrlo je brzo osvojila srca i nepca i odraslih i djece. Osvojila je ova zlatna kraljica i Superior Taste Award žiri koji joj je dao maksimalnu ocjenu.

Vole je u  26 zemalja

Lino Lana Gold privlači ono što zrači. Dakle, samo najbolje. Zato je upravo izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić njezin ambasador, a 2018. godina bila je njihova godina. Lino Lada Gold ostvarila je lani rekordnu prodaju, i to u 26 zemalja.

Dok se ostatak svijeta tek sprema upoznati zlatnu kraljicu, vi požurite po staklenku od 700 grama i dvostruko više uživajte!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!