SURADNJA S KONZUMOM

Vedrana Linardić nosi platnenu torbu eNVy room

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.04.2011 09:15
  • Objavljeno 22.04.2011 u 14:00
Vedrana Linardic za eNVy room i Konzum platnenu torbu

Vedrana Linardic za eNVy room i Konzum platnenu torbu

Izvor: Promo fotografije / Autor: eNVy

Povodom zajedničkog sudjelovanja na Green City projectu, eNVy room i Konzum lansirali su modnu platnenu torbu - ususret međunarodnom Danu planeta Zemlje

'Izuzetno nam je zadovoljstvo sudjelovati na Green City projectu koji je u nastavku doveo i do suradnje eNVy rooma i Konzuma te do razvijanja upravo predstavljene modne platnene torbe. Ugroženost flore i faune planeta Zemlje svakako je problem koji bi se trebao ticati svih njenih stanovnika, ali i svih pravnih osoba, vlada, međunarodnih institucija. Jasno je da pojedinačno nitko od nas ne može potaknuti megalomansku promjenu, ali svatko od nas može učiniti nešto za očuvanje prirode', poručuju Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma

eNVy room je s Konzumom razvio platnene torbe koje će dati priliku svakom čovjeku ove zemlje učiniti 'to nešto' za prirodu i očuvanje okoliša.

eNVy

eNVy

Izvor: Promo fotografije / Autor: eNVy

'Korištenjem platnenih torbi smanjiti ćemo korištenje plastičnih vrećica koje moderni svijet polako napušta. Konzum i eNVy room ovom akcijom nude svim Konzumovim potrošačima, zaljubljenicima u modu, ali i svim stanovnicima Hrvatske mogućnost savjesnijeg ponašanju u odnosu na očuvanje prirode, što je dužnost svih nas prema budućim generacijama budući nam je planet Zemlja jedini poznati dom.

Dizajnerski zadatak bio je spojiti modu i zaštitu okoliša. U tom smjeru smo i razvili vizual otisnut na eko vrećicama eNVy rooma i Konzuma. Vizual poziva gledatelja aktivno sudjelovati u očuvanju prirode te mu daje mogućnost kroz funkcionalni i atraktivni modni dodatak isticati svoju svijest o ugroženosti okoliša i komunicirati tu svijest sa svojom okolinom.

Pozivamo sve na kupnju eNVy room i Konzum platnenih torbi kako bi pomogli očuvati prirodu i aktivno sudjelovali u daljnjem podizanju svijesti o ugroženosti okoliša', poručuju iz eNVy rooma.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi