CANDY FACE

Vatromet slasnih, proljetnih nijansi Yves Saint Laurenta

23.01.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Osvježavajuće boje, stapajuće teksture i efekt transparentnosti glavne su karakteristike nove kolekcije prepoznatljive pod nazivom 'Candy face'. Uživajte u vatrometu slasnih, proljetnih nijansi koje je za Yves Saint Laurent kreirao Lloyd Simmonds

Zamamna. Prepuštena užicima. Strastvena i nesputana YSL žena poigrava se svojom neodoljivom težnjom za zabranjenim užicima: prirodno oslikavaju njezino lice bojama, žudnjom i emocijama. U kreativnom zanosu, zrači ljepotom - sve od jagodica pa do vrhova noktiju. Njezin make-up 'Nude in Color' utjelovljuje boje i teksture omiljenih slatkiša: šaren, providan i delikatno osebujan. Paleta? Boja nara, roza poput šećerne vate i boja glaziranih bombona u jarkim, odvažnim pop tonovima.

Zanosna YSL žena upija raskoš prozračnih nijansi: rumenilo u boji breskve ili marelice za obraze, smokey ružičasta i kristalizirano ljubičasta za oči, sorbet usne sjajne poput glaziranog voća, te lak za nokte u nijansama limuna, mente, peperminta i kakaa, koje podsjećaju na boje omiljenih bombona. U igri zavođenja, za YSL ženu jednostavno ne postoje pravila.

Kao inspiracija za ovoproljetnu zvjezdanu kolekciju sjenila za oči poslužila je kutija slatkiša s obiljem neodoljivih boja i tekstura. Ljubičasta, ružičasta, crni ribiz i ogrozd: Lloyd Simmonds kreirao je harmoniju 4 Couture nijansi, koje podsjećaju na kandirane bombone.

Četiri iznimno svilenkaste teksture: sva 4 sjenila za oči iz palete Vinyl Candy jednostavno vode k potpunom prepuštanju užicima i odišu beskonačnim ekspresijama boja. Odvažan i silno zavodljiv smokey efekt, YSL u punom sjaju. Let’s rock!

Paleta Vinyl Candy idealna je za postizanje prirodnog ili profinjenog izgleda. Dnevni i noćni make-up s baršunastim, satenskim ili bisernim efektom. Kultno kvadratno pakiranje sjenila YSL ove sezone ima poklopac u boji maline s otisnutim zlatnim logom – pravi modni dodatak u stilu Yves Saint Laurenta!

Četiri nijanse koje se stapaju, kontrastiraju ili svojim slojevima stvaraju personalizirani izgled koji odražava vaša raspoloženja i želje. Dva biserna sjenila za oči: luminozna malina i jorgovan prožeti nježnim bisernim pigmentima i dva satenska sjenila za oči: crni ribiz i ružine latice isprepleteni u igri svjetla i sjene - chiaroscuro.

Oči s očaravajućim smokey efektom u boji plave mente, šljive, sladića ili ružičastoj, posuti šećerno-sjajnim česticama, s indigo plavim trepavicama. Raskošan osmijeh sjajan je poput sirupa od tangerine. Na noktima je svježi namaz laka u boji voćnog sorbeta.

Super sjajni balzam za usne iznimne teksture i sočnog okusa za putene usne. Volupte Sheer Candy stapa se s usnama uz trenutni čulni užitak. Usne su obavijene sjajnom bojom s okusom slatkog zrelog manga. Svjetlucavo poput slatkiša, ovo se sjajilo topi na usnama, dajući im blistavi sjaj.