emily BLUNT

Vatreno izdanje za crveni tepih: Ni holivudska ljepotica nije odoljela najvećem trendu sezone

09.03.2020 u 10:47

Bionic
Reading

Slavni holivudski par, Emily Blunt i John Krasinski, ponovno su odlučili surađivati na nekom filmskom projektu. Nakon velikog uspjeha njihova horora 'Mjesto tišine' iz 2018. godine, odlučili su snimiti njegov nastavak, a na svečanoj premijeri u New Yorku 37-godišnja britanska glumica svojim modnim odabirom plijenila je posebnu pozornost

I dok je njezin partner, glumac, redatelj i scenarist John Krasinski, na crvenom tepihu prošetao u svjetlo plavom odijelu, 37- godišnja Emily Blunt odlučila je igrati na kartu elegancije odlučivši se za pripijeni model haljine od crvene kože.

Ako još niste ormar obogatili nekim komadom od prave ili još bolje, umjetne kože, onda je krajnje vrijeme da krenete u potragu za njim. Da je riječ o apsolutnom sezonskom hitu, dovoljno govori to što su kolekcije high street brendova prepune odjećom od umjetne kože, koja je postala neprikosnovena vladarica stajlinga.

  • +11
Kožni komadi do 300 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako se doznaje, za kreaciju viđenu na Emily zaslužan je poznati britanski brend Alexander McQueen, a svoju premijeru doživjela je u sklopu nove resort kolekcije.

Osim materijalom crvene kože, kreacija s potpisom Alexandera McQueena isticala se laskavim krojem i detaljima poput crvenog pojasa oko struka i lepršave čipke zašivene pri dnu kreacije.

Za svečano izdanje britanske glumice pobrinula se poznata modna stilistica Jessica Paster, a uz nošenje crvene haljine od kože svojoj slavnoj klijentici sugerirala je nošenje zlatnih komada u znaku sandala s potpisom Jimmyja Chooa, minijaturne torbice clutch i visećih naušnica, kojim je naglašena klasična frizura konjskog repa s razdjeljkom.

Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia