NAGRADNJAČA

Uživajte u suncu uz Peter Island proizvode

18.06.2013 u 07:48

Bionic
Reading

Za bezbrižno uživanje na suncu ovoga ljeta, Amway predstavlja Peter Island, proizvode koji pružaju pouzdanu zaštitu i hidrataciju tijekom i nakon izlaganja suncu.

Proizvodi sadrže laganu, nemasnu hidratantnu formulu s UVA/UVB sustavom filtara koji štite kožu odmah nakon nanošenja. Ekstrakti aloa vere intenzivno vlaže i njeguju gornji sloj kože te je štite od negativnih sunčevih utjecaja i isušivanja, a vitamin E pomaže u zaštiti od štetnoga djelovanja slobodnih radikala koji mogu uzrokovati preuranjeno starenje kože

Losioni za zaštitu od sunca - ZF 15 i ZF 30 - pružaju zaštitu od sunca za lice i tijelo. Vodootporni su i sadrže vitamin E za sprečavanje prijevremena starenja kože. Oba losiona pružaju zaštitu od sunca za cijelu obitelj (ne preporučuje se za djecu mlađu od tri godine budući da se bebe i mala djeca ne bi trebali izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti).

Peter Island - losion za tijelo poslije sunčanja s laganom formulom koja sadrži kokosov maslac, shea i kokosovo ulje te vitamine A, B, C i E daje koži vlagu, mekoću i svježinu. Obogaćen je aloa verom koja hidratizira kožu i sprečava guljenje. Losion za tijelo poslije sunčanja pomaže u održavanju preplanula tena dulje vrijeme, kao i ravnomjernu preplanulost tena (kada se koristi u kombinaciji s odgovarajućim ZF losionom za sunčanje).

Svi proizvodi za sunčanje Peeter Island namijenjeni su normalnoj i osjetljivoj koži lica i tijela za učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja, a zahvaljujući visoko zaštitnim faktorima koji reflektiraju sunčeve zrake, onemogućavaju koži da upija štetne zrake.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio dva paketa koji sadrže losion za sunčanje i losion poslije sunčanja!

Nagrade su osvojili:

Zoran Kolarić
Biserka Jukić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.