DOZA INSPIRACIJE

Uz ove jednostavne trikove odijevanje sa stilom na minusima itekako je moguće

07.12.2021 u 06:25

Bionic
Reading

Slojeviti stil odijevanja tradicionalno je aktualan u zimskoj sezoni, a da bi slojevi krpica za osiguravanje topline pri niskim temperaturama rezultirali i besprijekornim izgledom, za to imamo nekoliko genijalnih i jednostavnih modnih trikova

Dolčevita u službi baznog komada

Uska dolčevita od žerseja, merino vune ili kašmira dijelom je svakog dobro opremljenog ormara. Ovaj svestrani odjevni komad neophodan je ako poželite svoje omiljene ljetne komade učiniti prikladnim za zimske temperature. Bilo da je riječ o prozračnoj haljini slip kroja, bilo o košulji dugih rukava, s dolčevitom kao baznim komadom osigurat ćete toplinu i postići elegantan dojam stajlinga.

  • +16
Statement dolčevite Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kraće haljine i suknje uz kapute maksi kroja

I dok su haljine i suknje ove sezone u bilo kojoj dužini u trendu, najpoželjnijim kaputima pokazale su se verzije maksi kroja. S kraćom haljinom ili suknjom stvorit će prekrasnu siluetu, a visoke čizme u slučaju ovog zimskog stajlinga predstavljaju dobitni odabir.

Haljine s visokim čizmama

Zavodljivi modeli do koljena s potpeticom ili visoke verzije combat čizama glomaznog izgleda činit će idealnog stilskog partnera haljinama u zimskim mjesecima, a u osiguravanju dodatne topline u slučaju ovog stajlinga pomoći će i najlonke.

Moć termo čarapa

Kako modni segment zimskih stajlinga ne bi patio, idealno rješenje za sve one dame koje ne podnose hladnoću uvjerljivo su termo najlonke ili čarape. Poznati brendovi danas nude modele s udjelom mekog i toplog kašmira, što će nesumnjivo zavoljeti i one koje ne preferiraju nošenje najlonki na niskim temperaturama.

Zahvaljujući njima, osmišljeni stajlinzi ne pate, a potrebna toplina je osigurana.

Opušteni slojevi odjeće preko haljine

Slojevito odijevanja s razlogom je najpopularnije u zimskim mjesecima, a slojevi odjevnih komada u stanju su osim pružanja topline izgledati stajliš, osobito kad su u znaku komada identične boje ili različitih proporcija i tekstura.