UČITE OD NJE

Uz ovaj trik boyfriend traperice uvijek će izgledati seksi

20.10.2015 u 10:24

Bionic
Reading

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley jedna je od slavnih ljepotica koja ima najviše stila, a casual outfite rado upotpunjava s udobnim 'boyfriend' trapericama

Rosie je za magazin Glamour otkrila kako i uz jednostavne traperice postiže seksi look, a kaže da je najvažnije da se prije svega uvijek uređujete za sebe.

'Želite li se urediti i biti privlačniji jačem spolu, cipele na petu nikada nisu krivi odabir', smatra lijepa Rosie. To dokazuju i njezini stylinzi s boyfriend trapericama jer ih rado nosi i na štikle.

Dodala je da boyfriend traperice najradije nosi uz nešto nižu potpeticu, sandale s remenčićima ili gležnjače. Na taj način ste viši, noge djeluju vitkije i imate više samopouzdanja.

Adams-Geller, osnivač brenda Paige, čije je zaštitno lice upravo Rosie Huntington-Whiteley, savjetuje da boyfriend traperice za seksi stil ne bi trebale biti previše vrećaste i ljepše će stajati na cipelu s potpeticom.

U ove hladne jesenke dane omiljene boyfriend traperice kombinirajte s gležnjačama od brušene kože i kaputom srednje dužine i izgledat ćete itekako trendi.

Nedavno je jedna od najpoželjnijih žena na svijetu otkrila u koje krpice vrijedi investirati i dati koju kunu više.

'S vremenom sam naučila da je najvažnije nositi ono što odgovara vašoj građi i u čemu se dobro osjećate. To odlično rade ikone stila Kate Moss i Diane Kruger', rekla je Rosie za InStyle i dodala da će uvijek više novca dati za dobre traperice i kožnu jaknu.