MODA I IZBORI

Utučene Bandićeve suradnice ne ispuštaju iz ruku skupocjene torbice s potpisom Louisa Vuittona

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 06.07.2020 10:23
  • Objavljeno 06.07.2020 u 09:53
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Bliske suradnice Milana Bandića poznate su i po svojoj ljubavi prema skupocjenim komadima s potpisom renomiranih brendova, osobito cipelama i torbicama prestižnih dizajnerskih kuća

Dame su se za stranačko okupljanje u Praškoj pomno dotjerale, a njihovo je raspoloženje sve više tonulo nakon što su počeli pristizati loši rezultati koji su na kraju pokazali potpun fijasko Bandićeve stranke.

Svu pozornost je bez sumnje ukrala atraktivna Natalija Prica Oreški, bliska Bandićeva suradnica koju je bilo teško ne primijetiti u ljetnoj crvenoj haljini i s torbicom modne kuće Louis Vuitton. Skupocjenu torbicu Louis Vuittona prepoznatljivog dizajna, samo nešto većih dimenzija, nosila je i Ivanka Čuljak Milidrag, glasnogovornica Milana Bandića.

Natalija Prica Oreški 2011. osvojila je titulu Miss Universe Hrvatske i velika je ljubiteljica skupocjenih torbica pa u svojem ormaru ima nekoliko primjeraka koje bi rado u svojoj garderobi voljele vidjeti mnoge zaljubljenice u modu, poput Chanelove torbice, prestižne Dior Lady Bag te torbice s potpisom Burberryja.

Natalija Prica Oreški s torbicom Chanel

Natalija Prica Oreški s torbicom Chanel

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Natalija Prica Oreški s torbom Burberry

Natalija Prica Oreški s torbom Burberry

Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Natalija Prica Oreški s torbom Dior

Natalija Prica Oreški s torbom Dior

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL