U DUHU 90-IH

Uski modni dodatak kojem Kendall ne može odoljeti

19.01.2016 u 19:35

  • +3

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Proteklih sezona svjedočili smo ponovnom oživljavanju trendova iz 90-ih, no trend tzv. ogrlice gušilice pravi povratak i novu popularnost doživljava tek sada. Za to su zaslužne djevojke koje predvodi megapopularna Kendall Jenner

Sudeći po svakodnevnim izdanjima popularnih djevojaka poput Gigi Hadid, Hailey Baldwin i Kendall, ogrlice choker ponovno se nalaze u modnom fokusu javnosti. Kao predvodnica trenda Kendall Jenner ovaj uski modni dodatak odabire za svakodnevna i nešto svečanija izdanja. Ona je pravi primjer koji dokazuje da će se ta ogrlica odlično uklopiti u svaku modnu kombinaciju.

Za svakodnevna pojavljivanja Kendall Jenner često nosi ogrlice uz vrat u crnim nijansama nalik svilenoj vrpci koje su se izdvojile kao najtrendi model ovog tipa ogrlice. Kao svakodnevna izdanja nosi jednostavan choker, a za crvene tepihe i svečana događanja nosi skupocjenije i svjetlucave primjerke.

Osim što ih odlikuje lijep izgled i popularnost, ove ogrlice vizualno produljuju vrat. Trend chokera, koji inspiraciju vuče iz gotičkog stila devedesetih, svakoj kombinaciji daje dozu tajnovitosti i rokerskog glamura, no najvažnije je dobro ga kombinirati s frizurom.

Ovaj mali ali djelotvoran modni dodatak dao je poseban pečat stilu Kendall Jenner, najpopularnije djevojke današnjice koja će vam poslužiti kao inspiracija.

get our new @kendallandkylie party looks at Topshop.com @Topshop

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

get your holiday party look from us and @topshop. show now at Topshop.com

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on